FOTO/ Inna, MESAJ IMPRESIONANT adresat părinților care MUNCESC ÎN STRĂINĂTATE pentru a le oferi o viață mai bună copiilor lor

FOTO/ Inna, MESAJ IMPRESIONANT adresat părinților care MUNCESC ÎN STRĂINĂTATE pentru a le oferi o viață mai bună copiilor lor

Inna a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook o fotografie impresionantă, alături de un mesaj prin care își exprimă respectul față de părinții care sunt nevoiți să-și părăsească țara, pentru a munci în speranţa unei vieţi mai bune.

„Am făcut această fotografie astăzi, trecând granița dinspre Nicaragua spre Costa Rica. A fost foarte emoționant! Vreau să îmi exprim suportul şi aprecierea pentru toţi părinţii care pleacă de acasă să muncească pentru a-şi susţine copiii! Lacrimile unui copil nu pot fi exprimate în cuvinte!”, a scris pe Facebook Inna.

În imaginea respectivă, o femeie îşi îmbrăţişează cei doi copii.

Fanii artistei și-au exprimat, la rândul lor, mândria și respectul pentru gestul artistei, câțiva dintre ei mărturisind că ei cunosc durerea copiilor din fotografie.

„Şi eu am mamă în străinătate şi tatăl a plecat înainte să mă nasc… ştiu durerea de a nu o avea lângă tine”, a scris cineva.

copii nicaragua

  1. innna aceasi durerea ce ai simtito tu o au si parintii caci se coboara la muncile de jos ceea ce ACASA nu le faceau si trebuie sa plece capul la tot caci nu e casa lor tara lor limba lor sunt ca niste sclavi pe plantatie care trebuiesc doar sa zambeasca la tot si sa scrasneasca din dinti caci la sf de luna au ce trimite acasa.E drept caci depinde de ei daca vor sa faca pe sluga sau nu dar dorinta pt binele celor dragi este mai puternica si asta le da setea de a merge inainte mereu cu gandul caci ajungeeeee…… si mai iese cate una pina la sf lunii si mai lungim calvarul …… greu pt copii greu pt parinti…. dar cine e de vina pt situatia asta?? oare copii se intreaba cand sunt mari caci parintii au ales sacrificul lorrrr de dragul copiilor caci ce este mai frumos pe lume sa iti vezi copilul fericit zambind caci are ce ii trebuie nu duce lipsaaaaaaaaaaaa dar??????? sufletul de copil din cauza distantei fizice devine mai repede de vreme suflet de adult caci din nou oare unde am gresit ?? cine e de vina?? de nu suntem acasaaaaaaaa ? cu cei dragi??

    Raspunde
  2. Decat sa ne vaitam si sa dam vina PE altii mai bine invatam di greseli si incepem sa avem curajul sa ne asumam responsabilitatile! Sa invatam, sa fim culti si onesti!!! Sa transmitem copiilor nostri aceste valori caci fara munca si onestate Romania nu o sa schimbe niciodata !!!
    Sa transmitem sa vrea mai mult de la viata si sa creasca ca persoane in societate!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.