FOTO/ Justin Bieber, AMOREZAT de o moldoveancă

FOTO/ Justin Bieber, AMOREZAT de o moldoveancă

Moldoveanca Xenia Deli (FOTO), alături de care Justin Bieber a filmat videoclipul noii sale piese intitulată „What Do You Mean?”, se pare că i-ar fi căzut cu tronc artistului.

Xenia Deli 2

Zvonul că cei doi ar trăi o poveste de iubire a fost lansat de ziarul spaniol ABC, în urma publicării unui filmuleţ pe Youtube în care Bieber şi Deli sunt văzuţi împreună într-un restaurant din Los Angeles, părând că sunt mai mult decât prieteni. Întâlnirea a avut loc vineri într-un celebru restaurant unde artistul a invitat-o pe frumoasa moldoveancă și a fost filmat în timp ce îi cânta la pian.

Xenia Deli 3

Însuși Bieber ar fi postat o imagine pe reţelele de socializare pe care a şters-o ulterior. Potrivit lui Johnny Stahidi, un prieten apropiat al artistului, acesta ar fi cunoscut-o pe Deli în timpul filmărilor la videoclipul noii sale piese.

Tânăra din Republica Moldova a pozat pentru revista Playboy, dar şi pentru alte reviste pentru bărbaţi precum FHM sau GQ. Gurile rele spun că relaţia ei cu Bieber i-ar fi favorizat şi semnarea unui contract recent cu Sport Illustrated.

Xenia Deli 1

Nici Bieber, nici Deli nu au confirmat, dar nici nu au infirmat zvonurile apărute. El a asigurat recent că se concentrează mai mult pe familie decât pe începerea unei noi relaţii.

Foto: Facebook/Xenia Deli

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.