FOTO/ Sărbătorește Crăciunul în FIECARE ZI de 22 DE ANI încoace! Povestea ULUITOARE a acestui bărbat…

FOTO/ Sărbătorește Crăciunul în FIECARE ZI de 22 DE ANI încoace! Povestea ULUITOARE a acestui bărbat…

Crăciunul este cea mai așteptată sărbătoare a anului. Brazi împodobiți, beculețe, ornamente și cadouri, toate contribuie la spiritul sărbătorilor. Acest bărbat însă, iubește Crăciunul atât de mult încât lucrurile i-au scăpat de sub control.

Andy Parker, un bărbat în vârstă de 52 de ani din Marea Britanie, este cel mai înfocat fan al Crăciunului. Din 1993 până acum, el a sărbătorit în fiecare zi cu decorațiuni, pomi împodobiți, reni de pluș, o masă festivă bogată și cadouri, pe care și le trimitea singur.

Andy-Parks-aka-Mr-000

El a divorțat în 1989 și are o fată, Carrie-Anne. După divorț s-a simțit singur și a realizat că singurul lucru care îl binedispune e Crăciunul. Astfel că, în vara anului 1993 s-a hotărât să-și decoreze casa și să-și pregătească o masă festivă. Atât de bine s-a simț încât a repetat experiența zilnic timp de 22 de ani.

Andy-Parks-aka-Mr-Christmas-and-his-daughter-Carrie-Anne

Întreaga distracție l-a costat 2 milioane de lire sterline, multe kilograme în plus și o viață de singurătate. Toate femeile cu care a ieșit au fugit mâncând pământul când i-au văzut casa ticsită de ornamentele de Crăciun în mijlocul verii.

Andy-Parks-aka-Mr-Christmaskkkkk

La insistențele fiicei sale, Andy a luat decizia de a scăpa de această obsesie pentru a încerca să ducă o viață normală.

sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.