FOTOREPORTAJ ANCHETĂ: „Voinicii” de pe Voinicilor (+ VIDEO)

FOTOREPORTAJ ANCHETĂ: „Voinicii” de pe Voinicilor (+ VIDEO)

Gheorghe Falcã își bate joc în continuare de locuitorii Aradului, într-un mod sistematic, fredonând același refren ca o moarã stricată: PSD e de vinã! Aflat la al patrulea mandat de primar, orice scuzã e deja ridicolã. Circulația e una dintre bubele Aradului. Orașul e efectiv sufocat, în timp ce Falcã bagã bani – banii noștri, din împrumuturi pe care le vom plãti 30 de ani de-acum înainte – ca sã facã strãzile exact așa cum au fost proiectate acum 30-40 de ani.

Sã luãm strada Voinicilor, unde „voinicii” cu tiruri zgâlțâie, la propriu, casele localnicilor. Și nu oricum, ci dupã un plan dinainte stabilit. De principiu, pe Voinicilor – recte și strãzile de legãturã – e o circulație fãrã comparație. Mașini grele – la greu. Normal, n-ar trebui ca aceste mașini sã tranziteze strãzile din Micãlaca. N-ar trebui, dar o fac. Și, o fac cu maxim de eficiențã, barã la barã. Autoritãțile? Instituțiile abilitate? Existã și ele, dar în schimburi… Adicã, atunci când noi controlãm, voi nu circulați. Și, când voi circulați, noi verificãm dacã pãrinții parcheazã la kilometru atunci când își duc copiii la școli sau grãdinițe.

Din pãcate, așa cum spun mai ales micãlãcenii, totul e o afacere. Ãia de la Primãrie se fac cã controleazã (cu tot cu cacofonie), ãia din trafic se fac cã respectã legea și… strãzile și casele se surpã cu zile…

Ca sã nu existe echivoc, vã oferim niște poze, cu tiruri cu numere de Sãlaj sau Dâmbovița, cu tiruri cu numere mânjite de noroi, cu tiruri cu alte numere decât remorcile, cu tiruri supraîncãrcate și exemplele pot continua.

Și, dacã tot aminteam de Voinicilor, iaca un videoclip de pe vremea când Falcã promitea celor de-acolo marea și sarea. Un videoclip viral, din 2009, când un riveran vroia sã-i ia grumazu’ lui Falcã:

Sau, dacã tot vorbim de trafic, un alt video clasic, când Marin Crișan, președintele Patronatului Român, din Arad, l-a invitat pe același inculpat (n.r. – la un moment dat) Falcã sã dirijeze traficul în zona industrialã nord-vest:

În rest, FOTO-DOVEZI:

Sursa: Flacăra Roșie

  1. problema veche dar transportatorii aia se stiu ei sunt protejati bine

    Raspunde
  2. in cartierul Gai tirurile de 40 tone trec la nici 2metri distanta de case cu viteza excesiva(nimeni nu respecta viteza legala de 50km mai ales noaptea), iar teava de gaz in loc sa fie ingropata in pamant ea trece pe langa case ca sa fie bine sa nu fie rau, doresc sa le multumesc „autoritatilor” pentru preocuparea lor de a remedia situatia (numai la noi centura in loc sa ocoleasca cartierul trece prin mijloc: sa fie bine sa nu fie rau)

    Raspunde
  3. Psd si Fifor ii de vina!???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.