Francisc Kempf: JAF PUBLIC la Vladimirescu. Primarul pare că nu conștientizează că NU MAI ARE MAJORITATEA

Francisc Kempf: JAF PUBLIC la Vladimirescu. Primarul pare că nu conștientizează că NU MAI ARE MAJORITATEA

Președintele PSD Vladimirescu Francisc Kempf atrage atenţia că primarul comunei a preluat metehnele primarului Aradului Gheorghe Falcă în ceea ce priveşte opacitatea rectificării bugetare, dar şi a umflării nejustificate a costurilor aferente unor lucrări curente.

Kempf asigură cetățenii că niciunul dintre consilierii PSD nu vor face jocul primarului din Vladimirescu Ioan Crişan. Aceștia sunt deciși să îi ceară de fiecare dată explicaţii precise cu privire la fiecare punct de pe ordinea de zi a ședințelor de consiliu.

„Primarul nu s-a obişnuit cu faptul că nu mai are majoritatea în Consiliul Local şi nu mai poate dispune în mod discreţionar de un vot orb şi complice, de natură să mascheze toate manevrele administrative neortodoxe ce îi caracterizează practicile. Sigur că acesta nu agreează ideea că are o opoziţie puternică care îi cere edilului transparenţă maximă şi explicaţii detaliate cu privire la gestionarea şi cheltuirea banilor publici. Luat la rost de către consilierii PSD, Crişan devine irascibil şi refuză să ofere detalii, motivând că nu ar avea nicun fel de obligaţie de a se justifica”, a declarat consilierul local social democrat.

Acesta a oferit presei și exemple: „Astfel s-a întâmplat şi în şedinţa de plen ce a avut ca obiect proiectul de rectificare bugetară. Din start, am atacat alături de colegii mei, două puncte de pe ordinea de zi, sumele alocate fiind de-a dreptul ridicole, iar explicaţiile inexistente. Fără a oferi nici cea mai mică clarificare legată de manoperă sau materiale, primarul intenţionează să aloce 107.000 Euro pentru mansardarea clădirii primăriei. O sumă exorbitantă, care la o analiză simplă ar putea sta la baza ridicării unei construcţii de sine stătătoare. Revoltătoare, ca valoare, sunt şi fondurile pe care doreşte să le dirijeze spre reabilitarea instalaţiei de încălzire a căminului cultural din Mândruloc. Pentru o incintă de 200 metri pătraţi Crişan vrea să arunce cu generozitate din fonduri publice 17.000 Euro, în condiţiile în care nicio ofertă de pe piaţă nu depăşeşte 6.000-7.000 Euro”, a precizat Kempf.

Consilierul spune că PSD-ul susține ideile constructive și investițiile corecte ce duc la modernizarea comunei, însă, nu va tolera „jaful public pe care PNL, prin uneltele sale, încearcă să-l instrumenteze la Vladimirescu”, completează preşedintele PSD Vladimirescu.

 

  1. Felicitari opozitiei dupa felul cum verifica folosirea fondurilor si banilor.D-le Francis Kempf daca sunteti amabil am dorii sa dati publicitatii si firmele care au lucrat in comuna Vladimirescu .Si va rugam in continuare pentru noi cetatenii sa comunicati la investirea CLM Vladimirescu cum au votat aliatii dumneavoastra.va sustinem si va rugam un nr.tel. sa va contactam.Succes!

    Raspunde
  2. Am si eu o intrebare: ce mai face stearpa de braicuta? Alta nenorocita din psd arad, trecuta prin patul lui fify pt post si ajunsa ca o amarata…, fara familie…, fara copiii, a calcat peste multe cadavre…, asa isi culege”fericirea”… cretinela

    Raspunde
  3. Cum auziti de verificari deveniti agresivi?Va sustinem d-le Kempf inainte.”Sa scoatem banii la vedere”

    Raspunde
  4. Cum a comandat braicuta executarea unor colege, vezi Doamne, mai inteligente si mult mai frumoase ca ea, nu pomeniti? O jegoasa si o frustrata, c a arata ca o purcea, nenorocita. Sti braicutza, Dumneazeu tot timpul te „rasplateste”pentru faptele tale. Mai mergi pe la manastiti? Te mai rogi? Pentru ce te rogi, nenoricit o?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.