Francisc Kempf (PSD Vladimirescu): „De frica consecințelor cauzate de propriile ilegalități, primarul Crișan a fost obligat să renunțe la ordinea de zi”

Francisc Kempf (PSD Vladimirescu): „De frica consecințelor cauzate de propriile ilegalități, primarul Crișan a fost obligat să renunțe la ordinea de zi”

Președintele PSD Vladimirescu, Francisc Kempf, îi atrage sever atenția primarului în exercițiu al comunei, Ioan Crișan, să respecte regulamentul de desfășurare al ședințelor de Consiliu, votat și asumat de către toți consilierii.

Ieri, edilul din Vladimirescu a mai comis încă o abatere de acest tip, încălcând flagrant regulamentul și procedurile legale, spune Kempf.

„Nu este pentru prima oară când mă revolt împotriva practicilor dictatoriale și abuzive ale primarului Crișan care a instituit o atmosferă de teroare în instituție. Mă refer aici în special la presiunile exercitate asupra funcționarilor din primărie, care lucrează în permanență sub amenințări și de frica pierderii locului de muncă, devin complici în mod involuntar la ilegalitățile impuse de PNL. Ceea ce s-a întâmplat la ședința curentă a depășit orice limită, în condițiile în care consilierii din opoziție au fost pur și simplu batjocoriți de Crișan prin atitudinea sa de a ignora orice prevedere statutară. Am să încep prin a menționa că din start s-a încălcat regulamentul care spune clar că documentația pentru sedința odinară trebuie trimisă consilierilor spre analiză și consultare în termen de minim cinci zile înainte de plen. Lucru care nu s-a întâmplat. Iar la aceasta se mai adaugă încă multe vicii administrativ-procedurale cum ar fi absența expunerii de motive pentru unele proiecte, lipsa raportului de specialitate al primarului, a unor referate de la diferite compartimente și nu în ultimul rând al unor cereri și petiții”, a declarat Francisc Kempf.

„Sigur că nu putem fi de acord nici cu un asemenea tratament și cu atât mai puțin, nu ne putem face părtași la încălcări flagrante ale legalității. Am promis oamenilor transparență administrativă iar cetățenii din Vladimirescu trebuie să știe cu exactitate cu ce se ocupă primarul și care este atitudinea sa față de lege. Realizând cât de tare a întins de această dată coarda, speriat, Crișan a retras proiectele în cauză de pe ordinea de zi de frica consecințelor inerente. Îl somez pe primar să renunțe la asemenea practici ilegale, străine oricăror norme ale democrației și să se conformeze unui regim legitim și corect de funcționare a Consiliului Local”, afirmă președintele PSD Vladimirescu, consilierul local Francisc Kempf.

 

 

  1. Kempf nu stie cum il cheama cu buletinul lui in mina.Minte cu nerusinare cetatenii comunei VLADIMIRESCU .

    Raspunde
  2. Mai fratilor , pe asta nu il cheama cumva Down ???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.