FRIGUL din TRAMVAIELE INTERURBANE din Arad se SIMTE până în PRESA NAȚIONALĂ: Declarații ȘOCANTE ale NAVETIȘTILOR

FRIGUL din TRAMVAIELE INTERURBANE din Arad se SIMTE până în PRESA NAȚIONALĂ: Declarații ȘOCANTE ale NAVETIȘTILOR

După articolul nostru de săptămâna trecută despre frigul din tramvaiele interurbane din Arad, liniile 11 și 12, care circulă pe ruta Arad-Ghioroc, și News.ro a realizat un reportaj, în tramvaiul cu numărul 11: Călători acoperiţi cu pături într-un tramvai interurban, din cauza frigului din vagoane.

Reporterii News.ro au contactat CTP Arad, iar directorul directorul tehnic, Petru Cuvineanu, a recunoscut că sunt probleme pe această cursă, spunând că a fost schimbată garnitura folosită special pe linia interurbană cu una de oraş, pentru că vechiul tramvai a fost implicat într-un accident.

Vezi declarațile călătorilor pe News.ro

Citește și:

ARĂDENII se PLÂNG de condițiile din TRAMVAIE: „ – 14 grade afară, – 14 grade în tramvai. Frigul rezistă“ (FOTO)

  1. tramvaiele aradene fac fata pana la – 5 grade
    asta daca sant incalzite in depou cel putin 30 de minute
    restul este pur hazard , la temperaturi mai scazute
    pot ingheta oricand , si pur si simplu un calator niciodata nu poate fii sigur daca tramvaiul mai vine iar dupa ce ai urcat acesta poate sa se strice oricand si niciodata nu ai garantia ca ajungi acolo unde trebuie

    Raspunde
  2. problema cu tramvaiul de ghioroc este urmatoarea
    acel tramvai stationeaza peste noapte la ghioroc
    deci vatmanul care locuieste la sambateni merge si porneste vagonul doar cu cateva minute inainte sa plece in cursa si de asta nu este cald in vagon
    daca acel vagon ar veni de la arad , in acea ora cat face pana la ghioroc s-ar incalzi considerabil si ar fii placuta calatoria pana la Arad
    dar pentru asta ar trebui sa plateasca 1h in plus acel vatman

    Raspunde
    • Poate ca omul e platit dar din comoditate „fenteaza”. Multi vatmani conduc de parca ar transporta marfa, nu oameni deci nu e exclus.
      Cand circulam cu tramvaiul,am auzit o discutie intre un vatman si un prieten de-al lui care tinea loc de usa la cabina. Radeau pe seama faptului ca e praf pe scaune, ca tramvaiul e iesit din reparatii si ca nu a mai sters scaunele ca oricum se aseaza lumea si in 5 min o sa straluceasca.
      Cunoscand atitudinea de meltean a multor vatmani, n-ar fi exclus sa fie vorba de nepasare din partea vatmanului fata de calatori.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.