Frumusețea e prezentă și în acest an la Zilele Orașului Sântana

Frumusețea e prezentă și în acest an la Zilele Orașului Sântana

Zilele Orașului Sântana, eveniment care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, vor prilejui și o reîntâlnire a publicului cu concursul local de frumusețe „Miss Sântana 2016”. Concursul va avea loc în data de 2 iulie 2016, începând cu ora 19, și este organizat de Primăria Orașului Sântana și Agenția Angels Events, cu sprijinul Asociației Angels Organization. Evenimentul își propune să găsească și să promoveze cele mai frumoase fete din orașul Sântana și localitatea Caporal Alexa.

Potrivit organizatorilor, cele nouă concurentele care se vor urca pe scena din Sântana și vor încerca să cucerească coroana de Miss sunt: Lazea Andreea Elena, Horna Alexandra, Sollosi Andrea, Moldovan Adelina, Dobra Ștefania, Palcu Marina, Iosif Alexandra, Mojic Andreea, Iosif Mădălina Georgiana. Toate fetele au domiciliul în Sântana sau Caporal Alexa, vârsta cuprinsă între 14 şi 24 de ani şi sunt necăsătorite, condiţii necesare participarii.
Finala concursului va presupune trei probe: proba costumelor de baie, proba rochiilor de seară și proba întrebărilor de perspicacitate.

„Câștigătoarea concursului Miss Sântana se va califica automat în finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2016, care va avea loc în data de 29 iulie, la Teatrul de Stat Ioan Slavici din Arad”, a declarat Adela Răuț, în calitate de principal organizator.

De remarcat, că în cadrul Zilelor Orașului Sântana pe scena vor urca – între alții – și artiștii Lidia Buble, Akcent, Nicoleta Nucă, Phoenix Cover și Trupa Elan.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.