Fuliaș, către PSD: „Fiind întotdeauna împotrivă, nu veți construi niciodată nimic!”

Fuliaș, către PSD: „Fiind întotdeauna împotrivă, nu veți construi niciodată nimic!”

Andrei Fuliaș, președinte al Organizației Județene de Tineret (TNL Arad) și purtător de cuvânt al PNL Arad, le transmite un mesaj celor din PSD Arad, urmare a declarațiilor consilierului Adrian Todor, prin care le spune că dacă vor fi întotdeauna împotriva oricăror proiecte, nu vor reuși să contruiască niciodată nimic.

„Am tot continuat să sper că noua garnitură de consilieri PSD vor începe în cele din urmă să aibă coerență și să-și argumenteze pertinent discursurile publice. Din păcate nu este așa, iar ieșirea domnului Adrian Todor ne arată o reacție furibundă, negândită și prost argumentată. După ce au demonstrat că nu le pasă de cetățeni, fiind împotriva unor proiecte prin care Municipalitatea acorda bani sănătății, educației, culturii și sportului arădean (mai ales prin cele două cluburi importante: UTA și ICIM), după ce au refuzat să facă parte din orice comisie sau consiliu din cadrul Consiliului Local al Municipiului Arad, blocând astfel funcționarea corespunzătoare a acestuia, consilierii PSD mai contestă un proiect important pentru Arad și pentru arădeni. Prin vocea lui Todor, cei din PSD arată că se opun și construirii unui pol economic în jurul orașelor Arad și Timișoara. Nu-i mare mirare, consilierii PSD fac, la comanda doljeanului Fifor, exact ceea ce au făcut Ponta și Dragnea atunci când Banca Mondială a propus două mega-proiecte pentru România”, a declarat Andrei Fuliaș.

„Vorbim despre acest proiect, privind crearea unui pol economic pe axa Arad-Timișoara, un proiect care ar fi beneficiat de o finanțare de peste 800 de milioane de euro și despre un proiect ce privea Delta Dunării, un proiect de 1,5 miliarde de euro. Ei bine, Ponta și Dragnea au spus STOP proiectului ce privea Aradul și Timișoara, deși era vorba despre sprijin venit de la Banca Mondială. În cele din urmă cei de la Banca Mondială au solicitat să nu fie abandonat acest proiect și să fie susținut cu ce resurse se găsesc. Este un proiect din care toți arădenii și toți timișorenii vor avea de câștigat. Binele arădenilor depășește puterea de înțelegere a celor din PSD Arad, care se opun oricărui proiect. De menționat că cei din PSD Timiș, mă refer la consilieri, susțin acest proiect. Domnilor consilieri PSD, fiind întotdeauna împotrivă, nu veți construi niciodată nimic!”, spune purtătorul de cuvânt al PNL Arad, care îl sfătuiește pe Adrian Todor să citească Legea 215 (Legea Administrației Publice Locale) înainte să se facă de râs prin declarații haotice. „Sau măcar primele 6 articole ale acestei legi”, completează Fuliaș.

  1. Domnule Fulias fiind trompeta de casa a Faraonului debitezi niste prosti mai mari decat tine mai bine dute si mai da niste limbi ca acolo esti mai priceput.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.