Fumigena lui Falcă: Ţolea trece la ALDE. Ţolea: „Rămân, candidez şi câştig!”

Fumigena lui Falcă: Ţolea trece la ALDE. Ţolea: „Rămân, candidez şi câştig!”

Bătălia pentru stabilirea candidatului PNL la Consiliul Judeţean Arad se înteţeşte, în special între foştii democrat-liberali. Astfel, surse din apropierea lui Gheorghe Falcă, co-preşedinte al PNL Arad (via PDL), au declarat pentru newsar.ro că liberalul Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, şi-ar fi negociat trecerea la ALDE. Potrivit informaţiilor primite de la respectivele surse, Ţolea ar urma să fie candidatul ALDE la preşedinţia Consiliului Judeţean la alegerile din iunie.

Cunoscând disensiunile din PNL (de fapt, din fostul PDL!) în privinţa stabilirii candidatului, am refuzat să dăm informaţia „pe surse”şi să facem, astfel, jocurile grupării lui Gheorghe Falcă. Aşa că l-am contactat pe Adrian Ţolea, care a negat orice fel de înţelegere cu ALDE. Mai mult decât atât, a declarat că va candida din partea PNL şi va câştiga alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean Arad. „Nu am negociat cu nimeni. Nici vorbă de aşa ceva. Eu nu am de gând să plec din PNL. Rămân, candidez şi câştig!”, a declarat Adrian Ţolea.

La rândul său, Ionel Ciupe, co-preşedintele ALDE Arad, a declarat că nici nu se pune problema venirii lui Ţolea în partid. „Nu s-a discutat cu Adrian Ţolea. Nici măcar între noi, între colegi (n.r. – între membrii ALDE), nu am discutat despre o asemenea posibilitate. Noi avem candidaţii noştri, buni, şi ne luptăm pentru şansa noastră”, a declarat Ciupe.

De remarcat, că în PNL Arad se duce o luptă dură, subterană, pentru stabilirea candidatului la Consiliul Judeţean Arad. Cele mai vehiculate nume sunt cele ale lui Ioan Cristina, Iustin Cionca, Adrian Ţolea şi Eusebiu Pistru.

  1. Tolea a negociat cu alde știu din surse sigure!

    Raspunde
  2. Falca i-l va executa pe Tolea si l va susține pe Cionca la Cja . E normal să si caute alta susținere .

    Raspunde
  3. De ce umbla ADI Tolea prin județ pe la primarii PNL pt a le cere votul in cazul in care Falca nu l vrea?????e clar ca ceva e putred la mijloc! E un zvon destul de credibil ..

    Raspunde
  4. Falca il prefera pe Cionca aia e clar pt ca Cionca l-a ajutat sa-l bata pe Iotcu

    Raspunde
    • Cionca va fi președinte si Luca Ciprian se întoarce in PNL si va fi vicepreședinte cu condiția sa-l sprijine cu candidatura sa falsă la Primarie !

      Raspunde
      • Fumigene, vorbe aruncate aiurea.
        Cipri Luca nu se intoare in PNL. Este independent si asa va ramane.
        Nu este interesat sa se inscrie in nici un partid politic.
        Cu ajutorul lui Dumnezeu din iunie Cipri Luca va fi noul primar al Aradului.

        Raspunde
      • Tanarul deputat PSD Ciprian Luca va deveni, in numai cateva zile, tatal unei fetite, insa fericitul eveniment este umbrit de refuzul categoric al deputatului aradean de a o lua de nevasta pe viitoarea mamica, pe motiv ca aceasta este fiica de… cioban. Razvan Gheorghe Refuzul lui Ciprian de a o duce pe Mariana in fata altarului i-a nemultumit atat pe parintii tinerei, cat si pe satenii din Seitin. Tatal Marianei, ciobanul Ilie Ardelean, nu a reusit inca sa se impace cu ideea ca, desi va deveni bunic in numai cateva zile, nu va avea niciun ginere. Om cu stare in Seitin, ciobanul se si vedea socru de deputat. Contrar asteptarilor, Ardelean si-a vazut visele spulberate si, mai mult chiar, s-a facut de ras in fata consatenilor. Povestea de dragoste dintre deputatul Ciprian si fata de cioban, care a fost contabila la primarie, a durat aproximativ un an, toata suflarea satului asteptand cu sufletul la gura ca politicianul sa ii ofere o verigheta iubitei sale gravide. Contactat telefonic de reporterii CANCAN, deputatul PSD ne-a declarat ca este foarte fericit ca va deveni tatic, ne-a asigurat ca va recunoaste copilul, dar a dezvaluit ca ideea unui mariaj cu Mariana nu-l incanta deloc. „Este foarte adevarat ca voi avea o fetita. Intotdeauna mi-am dorit sa am o fetita. Nunta nu o doresc, nu cred ca e momentul. Dar fetita o doresc mult”, ne-a declarat cu sinceritate Ciprian Luca.

        Raspunde
        • nu ai alt nume cu care sa lasi coment? si ce daca a refuzat sa o ia de sotie? si-a recunoscut fetita, ii poarta numele, sta la el, o iubeste. asta e viata. nu e nici primul nici ultimul in situatia asta.

          Raspunde
  5. Tolea zicea ca Falca e un betigas prea mic pentru el!
    Cica a facut cv plangere ce o depune la dna daca nu iese presedinte

    Raspunde
  6. Iese la iveală combinația Falcă – Cionca -Luca !

    Raspunde
    • Fumigene, vorbe aruncate aiurea.
      Cipri Luca nu se intoare in PNL. Este independent si asa va ramane.
      Nu este interesat sa se inscrie in nici un partid politic.
      Cu ajutorul lui Dumnezeu din iunie Cipri Luca va fi noul primar al Aradului.

      Raspunde
  7. Falcă il ajută le Cionca, acesta il ajuta pe Luca iar Luca il ajută pe Falcă să câștige din nou Primăria.

    Raspunde
  8. Nu vedeți că suntem figuranți intr-ul film prost ?
    Ar trebui să-i facem să dispară minim 10 ani din peisaj, derbedeii ăștia ….

    Raspunde
  9. Îți place ce muie îți iei, domnu Țolea ?
    Când nenorocitul ăsta de Falcă îi executa rând pe rând pe oamenii valoroși din partid, tu te bucurai de locul călduț primit in schimbul limbuțelor pe care i le dădeai. Credeai că nu-ți vine rândul ?

    Raspunde
  10. Intr-o ședinta restrânsa la vârful PNL Arad, s-a stabilit ca dacă Falcă, cu ajutorul lui Luca va ajunge din nou primar, acesta il va recompensa pe Luca cu postul de vicepreședinte CJA

    Raspunde
  11. Ce tot aveți cu Luca, tit i dați ca nu e căsătorit, ca e curvar, ca e nebun, ca i sa spargă banii arădenilor pe curve. Nu e adevarat. Ar trebui să-l cunoasteti. Are o prietenă pe care o iubeste si cu care se va căsători dupa alegeri. Fata e din Pecica si se pare ca deja e însărcinată.
    Nu va mai luați de el degeaba, e cel mai bun și toate care-l cunosc știu asta.

    Raspunde
  12. Cine plm e Luca ?

    Raspunde
  13. Ce atata tevatura pt.niste hoti! Toti sunt nulitati,politruci imberbi,gunoaie imputite,spaga/bunastarea este scopul acestor limbrici de la stanga la dreapta,nicidecum interesul aradenilor!

    Raspunde
  14. tolea va fi candidatul pnl.cionca va ramane la meseria de baza-ospatar la Pecica.asta e nivelul un parvenit.

    Raspunde
  15. Iese la iveală Combinația Falca – Cionca -Luca

    Raspunde
    • ba mai termina cu prostiile si cauta-ti alt nume cu care sa comentezi. nu este nici o cominatie intre Luca si restul nulitatilor gen Falca & co.

      Raspunde
  16. Luca va candida consilier județean si il va ajuta si el pe Cionca sa ajunga președinte CJA. Falca il va primi înapoi in partid si împreuna ii vor executa pe ultimii mohicani, familia Pistru !

    Raspunde
  17. Luca nu a fost capabil sa-si întemeieze o familie si spune ca poate conduce Aradul. Chiar daca prin absurd ar castiga, ar conduce de fapt tot Falca si Cionca pentru ca asta e gașca lui. De 2 ani de zile se pregătește cacealmaua asta.
    Arădeni, nu aveți încredere in trioul diabolic Falca -Cionca – Luca !!!

    Raspunde
    • Nu ai alt nume cu care sa comentezi? Da. luca poate conduce Aradul mult mai bine decat o face Falca in prezent. Dupa ce va castiga Luca nu va conduce cine spui tu. Luca este un om corect care nu ii va dezamagi pe aradeni. Este omul care atunci cand spune ceva se tine de cuvant, este omul caruia daca ii ceri ajutorul te ajuta. Nu este nici o cacealma dupa cum insinuezi tu. Si nu este nici un trio. Este doar Luca.

      Raspunde
      • Luca nu e in stare sa-si faca o familie. Se teme de o femeie. Vrea sa conduca un oras dar nu e in stare sa conduca o familie. E un golanas, aventurier pe care il intereseaza doar banii si femeile

        Raspunde
        • nu se teme de o femeie. omul nu a gasit femeia alaturi de care sa-si faca o familie.

          Raspunde
          • Il doare in cur de copil, asta da om responsabi. Probabil ca asteapta sa apara o fata de nomenclaturist cum a facut Falca si Ponta, sa o ia de nevasta si asa sa ajunga mare. O casatorie cu o fata de cioban l-ar fi incurcat acum.

      • Sa nu dam nume..... 10 ianuarie, 2016, 9:22 am

        De unde stie Luca sa conduca ceva ? Unde a invatat ? Ce institutii sau structuri sau firme a condus ? Esti bolnav la cap ca si Luca. Voi credeti ca orice carator de geanta din trecut, fara expertiza si fara experianta poate conduce un oras ? De unde plm stie Luca ce presupune sa conduca Primaria ?
        In realitate pe el il intereseaza Puterea, Femeile si Banii ! Oricine-i urmareste traiectoria vede ca doar dupa asta a alergat toata viata !

        Raspunde
  18. Candidatura lui Luca la primarie e praf in ochi. E sperietoare pentru membri PNL. Falca vrea sa demonstreze ca e atotputernic , promovează si executa pe cine vrea el.

    Raspunde
    • Aiureli. Luca este singurul candidat capabil sa il bata pe Falca la alegerile locale. Da, Luca este sperietoare pt PNL si Falca pt ca va castiga alegerile si il va expedia pe Falca inapoi la Brad cu o punga de 1 leu asa cum a si venit. Asta daca nu are alte planuri DNA-ul cu Falca :))
      Falca e un rahat pe bat care se crede Dumnezeu in Arad

      Raspunde
  19. Luca este omul lui Falca. Il scoate din joben si face ce vrea cu el, Luca se va intoarce inapoi in PNL.

    Raspunde
  20. Evenimentul zilei 9 ianuarie, 2016, 9:28 pm

    Tanarul deputat PSD Ciprian Luca va deveni, in numai cateva zile, tatal unei fetite, insa fericitul eveniment este umbrit de refuzul categoric al deputatului aradean de a o lua de nevasta pe viitoarea mamica, pe motiv ca aceasta este fiica de… cioban. Razvan Gheorghe Refuzul lui Ciprian de a o duce pe Mariana in fata altarului i-a nemultumit atat pe parintii tinerei, cat si pe satenii din Seitin. Tatal Marianei, ciobanul Ilie Ardelean, nu a reusit inca sa se impace cu ideea ca, desi va deveni bunic in numai cateva zile, nu va avea niciun ginere. Om cu stare in Seitin, ciobanul se si vedea socru de deputat. Contrar asteptarilor, Ardelean si-a vazut visele spulberate si, mai mult chiar, s-a facut de ras in fata consatenilor. Povestea de dragoste dintre deputatul Ciprian si fata de cioban, care a fost contabila la primarie, a durat aproximativ un an, toata suflarea satului asteptand cu sufletul la gura ca politicianul sa ii ofere o verigheta iubitei sale gravide. Contactat telefonic de reporterii CANCAN, deputatul PSD ne-a declarat ca este foarte fericit ca va deveni tatic, ne-a asigurat ca va recunoaste copilul, dar a dezvaluit ca ideea unui mariaj cu Mariana nu-l incanta deloc. „Este foarte adevarat ca voi avea o fetita. Intotdeauna mi-am dorit sa am o fetita. Nunta nu o doresc, nu cred ca e momentul. Dar fetita o doresc mult”, ne-a declarat cu sinceritate Ciprian Luca.

    Raspunde
    • si ce daca a refuzat sa o ia de sotie? si-a recunoscut fetita, ii poarta numele, sta la el, o iubeste. e un tata model. asta e viata. nu e nici primul nici ultimul in situatia asta. e viata lui privata care nu va priveste. omul nu a gasit femeia alaturi de care sa isi petreaca viata.

      Raspunde
  21. primar va fi cristea, probabil
    la cja remetean 90%

    Raspunde
  22. prefect maduta, de aia vrea sa renunte la bucuresti, e ca si uns

    Raspunde
  23. diversiunea lui Falca functioneaza: isi pune postacii sa zica ceva de Luca astfel incat sa devieze discutia si lumea sa nu comenteze de el. adevarul e ca Falca nu mai e dorit nici de propriul partid iar de cetatenii onesti ai Aradului nici pe-atat. Falca e istorie. Una urâtă!

    Raspunde
  24. Luca, analfabetule. Numai tu iti postezi mesajele. Esti un zero, fara sustinere, fara mesaj, fara echipa si cel mai important, esti un mic Falca. Aceleasi prostii si la el si la tine. Biserici, pocaiti, milogeala la firme pentru bani, manevre subterane. Mirositi amandoi de la o posta. Si cel mai important este ca amandoi sunteti politruci. Lumea nu mai vrea politruci nu intelegi ? Dati navala peste tot politrucilor. Si, am citit un mesaj mai sus, NU AI FACUT NIMIC IN VIATA TA CARATORULE DE GENTI !!! NU TE PRICEPI LA NIMIC !!!

    Raspunde
  25. Cine este acest Cipri luca???……

    Raspunde
  26. Un nimeni. Un oportunist. Nu a muncit nimic in viata lui. Nu știe nimic. Nu are nici o meserie. Experiența lui e doar de slugă. N-a facut un ban pr mintea lui, pe munca lui. Doar combinatii politice.

    Raspunde
  27. Toti va inspumati in zadar.Cu cat sunt mai multi candidati impotriva lui falca cu atat sansele lui sunt maxime, alegerile fiind dintr-un singur tur.Aritmetica elementara.

    Raspunde
  28. Cred ca din cauza asta apare unul ca Luca, sa ne dezguste total si sa nu iasă lumea la vot. Ia-te Falca cu mașinăria de partid sa faca ce vrea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.