A furat un autoturism pe care l-a condus fără PERMIS și sub influența alcoolului

A furat un autoturism pe care l-a condus fără PERMIS și sub influența alcoolului

Polițiștii orașului Sântana au reținut ieri, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de furt în scop de folosință, conducere fără permis și sub influența alcoolului.

În urma cercetărilor efectuate, în mai puțin de 2 ore de la sesizarea faptei, polițiștii au depistat în trafic autoturismul reclamat ca fiind furat, la volanul acestuia aflându-se un tânăr de 22 de ani din Șiria.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o alcoolemie de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar în urma interogării bazelor de date s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conform procedurii, acesta a fost condus la U.P.U Sântana unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

„Cel în cauză a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților Judecătoriei Chișineu Criș cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și sub influența alcoolului“, a precizat Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.