FURTUNĂ la Spitalul Județean! Consiliul de Administrație s-a reunit și vrea EXPLICAȚII. Sunt PROBLEME LA CONTRACTE

FURTUNĂ la Spitalul Județean! Consiliul de Administrație s-a reunit și vrea EXPLICAȚII. Sunt PROBLEME LA CONTRACTE

Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad s-a întrunit în această după-amiază, dată fiind situația de la vârful unității medicale: Managerul Mirandolina Prișcă s-a internat în spital, la București, intrând în vigoare o dispoziție mai veche în baza căreia atribuțiile de conducere i-au fost transferate directorului medical Corina Crișan.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a precizat pentru NewsAr.ro că a cerut conducerii, putem săi spunem, deja, interimare a Consiliului Județean explicații cu privire la perioada în care managerul Mirandolina Prișcă va lipsi din fruntea unității.

De asemenea, Iustin Cionca a afirmat că există probleme la unele contracte pe care spitalul le-a încheiat în ultima perioadă. În momentul în care va primi o informare oficială în acest sens, președintele Consiliului Județean a precizat că o va da publicității.

  1. Probleme sunt peste tot.,in ingrijirii,in aprovizionare,in deconturi,la prezenta,toate sunt in colaps.Dr. interimar sa verifice prezenta doctorilor in spital si mai ales la garzi.

    Raspunde
  2. E clar ca se stiu contractele cu probleme. de ce nu se spun acum? vor sa se acopere unii pe altii?

    Raspunde
  3. IN ULTIMUL AN IN SANATATEA ARADEANA S-A DEGRADAT TOTUL,SPITALUL DE BOLI INFECTIOASE A TRECUT IN LUNA IUNIE PRINTR-O ACREDITARE!!!!!!!!!CUM ????NIMENI NU SE SESIZEAZA.

    Raspunde
  4. pe MACAVEI cand o inlocuiti? oricum ea nu supravietuieste fara PRISCA. Ea executa ordine acolo…tot e prea mult pentru ea!

    Raspunde
  5. Managera Prisca Mirandolina de la SCJU Arad stie cum e cu contractele de data trecuta cand a fost manager si a incheiat contracte paguboase pt spital tragand spitalul in datorii imense nefiind trasa la raspundere nici atunci probabil nici acuma(vezi contractul cu firma d-lui GHILINTA ….E veche…..sant multe…)Ar trebui sa vada organele abilitate DNA ……Unde esti….S-au esti in strada si n-ai timp…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.