GAFĂ de proporţii a presei. CE I-AU FĂCUT ZIARELE ACESTUI TÂNĂR

GAFĂ de proporţii a presei. CE I-AU FĂCUT ZIARELE ACESTUI TÂNĂR

Dintr-un tânăr liniştit şi la locul lui, Daniel Denis Hodiş, de 24 de ani, a devenit un bătăuş notoriu. Din fericire pentru el, doar în spaţiul virtual!

Fără să aştepte o confirmare, ziarele s-au grăbit şi au postat poze ale tânărului luate de pe Facebook, prezentându-l drept agresorul lui Valentin Costea, soţului prezentatoarei TV Diana Mariş, care a fost bătut crunt în seara zilei de ieri şi se află în comă, la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Inclusiv portalul nostru a scris că agresorul se numeşte Daniel Denis Hodiş, fără a-i pune însă fotografia.

După apariţia articolelor, tânărul a fost asaltat de apeluri telefonice, întreaga zi fiindu-i dată peste cap. A urmat apoi contactarea redacţiilor, pentru corectarea erorii şi restabilirea bunei reputaţii a celui ajuns „bătăuş notoriu” fără ştirea sa.

În realitate, adevăratul agresor al lui Valentin Costea nu poartă şi numele de Denis.

Foto: Facebook

  1. tocmai de asta ar fi buna o triere a siteurile de doi lei din arad…

    Raspunde
    • Subscriu. E plin Aradul de ziare on line , scrise de „ziaristi” facuti la apelul bocancilor , care nici macar baza gramaticala si ortografica a limbii romane nu o cunosc. Defapt Aradul mai are doi sau trei ziaristi, din pacate si aceia inregimentati politic

      Raspunde
      • minunatule tonton da te rog numele acelor ziaristi, ca de mugit mugesti pe toate site-urile. Ca mare Plesu sau Liiceanu te crezi. Explica mai bine in comentarii ce inseamna in limbajul tau „academic” cele cinci puncte de pe zar, ca nu esti strain.

        Raspunde
      • subscrisule? e grea? unde esti?

        Raspunde
  2. Soluţia e simplă: „bătăuşul virtual” ar trebui să dea în judecată pe aceuia care i-au terfelit imaginea!

    Raspunde
  3. sau poate profilele de facebook ar trebui sa fie private… sa nu poate copia oricine pozele sau sa aiba acces la informatii personale

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.