GALERIE FOTO/ Aradul, fruntaş la frumuseţe! Locul II şi Miss Fainoșag la concursul Miss Transilvania

GALERIE FOTO/ Aradul, fruntaş la frumuseţe! Locul II şi Miss Fainoșag la concursul Miss Transilvania

Aradul a trimis patru concurente la concursul Miss Transilvania care a avut loc la sfârşitul lunii trecute, la Bistriţa. Este vorba de Bianca Tirsin, Lorena Troi, Alexandra Damian şi Andra Pasc.

„Câştigătoarea concursului Miss Arad 2015, Bianca Tirsin, a reuşit să obţină locul II şi Miss Fainoșag Ardeal 2015. Pentru Bianca, ambasadoarea frumuseţii arădene, este doar începutul, ea urmând să participe la o serie de evenimente de modă şi frumuseţe din România”, a declarat Adela Răuţ, preşedintele „Angels Organization”, asociaţie care organizează Miss Arad.

„M-am simţit foarte bine, a fost o experienţă la un alt nivel, m-am împrietenit cu multe persoane şi am avut ocazia de a vizita oraşul. Şi mai ales am avut şansa de a fi în locul unde s-a născut Liviu Rebreanu. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi mai ales familiei mele”, a declarat Bianca Tirsin.

În finala concursului, cele 20 de concurente au avut de trecut prin patru probe: proba tricoului cu miss, proba costumelor de baie, proba rochiţelor de zi şi proba rochiţelor de seara. Ținutele concurentelor au fost semnate de designerul arădean Mona Felba, care a creat rochii inclusiv pentru vedetele de la Hollywood.

Miss Transilvania 2015 a fost desemnată Iulia Carmen Bobar, o tânără din Cluj, locul al doilea revenindu-i arădencei Bianca Tirsin iar cel de al treilea Mihaelei Szabo, din Bistriţa.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.