GALERIE FOTO: Cum au sărbătorit locuitorii unui oraş din judeţul Arad VICTORIA lui Iohannis

GALERIE FOTO: Cum au sărbătorit locuitorii unui oraş din judeţul Arad VICTORIA lui Iohannis

Sute de ineuani au ieşit în stradă, luni seara, pentru a sărbători victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale. Ineuanii au mărşăluit prin centrul oraşului, scandând „Iohannis! Iohannis!” şi bucurându-se că „ne-am luat ţara înapoi”.

La eveniment a luat parte, alături de primarul Călin Abrudan şi viceprimarul Ionel Alb, consilieri locali şi alte oficialităţi, şi senatorul Ioan Cristina, care a ţinut să fie alături de ineuani, la fel cum a făcut-o şi în ziua alegerilor.

Fericit de victoria în alegeri a candidatului liberal Klaus Iohannis, primarul Călin Abrudan a declarat: „Le mulţumesc tuturor locuitorilor pentru faptul că au contribuit, în număr mare, la victoria candidatului liberal Klaus Iohannis. Cu un asemenea preşedinte vom avea cu toţii garanţia lucrului bine făcut în România, a unei normalităţi pe care am aşteptat-o un sfert de secol”.

  1. Care tara domnule Klaus, cumva Transilvania?
    Ni s-a pregatit asta de ani buni.
    ” Însă cea mai valoroasă decoraţie a primit-o Klaus Iohannis de la Otto Schily, fostul mi­nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007. Acesta l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Ioha­nnis şi pe suc­cesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schau­ble, din partea Societăţii Ger­mane! Decoraţia, cea mai înaltă distincţie din Germania, a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România.”
    In plus un detaliu cel putin interesant e cel semnalat de Active News
    “ De altfel, doamna Merkel nu s-a putut abţine şi a lăsat şi un indiciu mai mult decât arogant: în scrisoarea de susţinere către Iohannis, aceasta a folosit sintagma Siebenburgen, referindu-se la Transilvania, adică vechea denumirea a provinciei. Doamna Merkel putea folosi cu uşurinţă cuvântul “Transsilvanien”, dacă nu chiar Rumanien, dar a preferat denumirea care se regăseşte pe vechea stemă a defunctului principat, una în care românii nu erau reprezentaţi. O altă coincidenţă?”
    Eu as spune. Sah mat, Romania.

    Raspunde
  2. ienuanii cei mai tari! ! 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.