GALERIE FOTO/ Dezvăluiri din spatele uşilor închise ale conacului Playboy

GALERIE FOTO/ Dezvăluiri din spatele uşilor închise ale conacului Playboy

Kendra Wilkinson si Holly Madison, două dintre cele mai cunoscute „playmates” şi iubite ale lui Hugh Hefner au scos la iveală realitatea deloc strălucitoare ale traiului lor la conacul Playboy.
Chiar dacă pentru majoritatea lumii acesta era sinonim cu distracţia şi cu iepuraşii sexy care duc o viaţă fără griji, în spatele „scenei” lucrurile se derulau altfel.

Kendra şi-a lansat cariera în televiziune datoriă apariţiei în reality show-ul The Girls Next Door. Ea a declarat faptul că a intrat în lumea Playboy fără să aibă idee ce presupune acest lucru. La momentul respectiv avea 18 ani şi locuia într-un apartament minuscul, astfel că atunci cand Hugh i-a cerut să-i devină iubită a acceptat imediat.
Atât ea, cât şi Holly, care a fost la un moment dat iubita principală a mogulului, au spus că au ajuns la disperare datorită relaţiei cu un bărbat care le putea fi bunic şi cu care trebuiau să întreţină relaţii sexuale, majoritatea presărate cu Viagra.

Holly a afirmat că lucrurile deveniseră atât de greu de suportat încât a luat în considerare varianta sinuciderii. Toate acestea pe fondul consumului de alcool şi narcotice. Chiar dacă fetele primeau bani serioşi de la „tăticul Playboy”, aceştia nu mai compensau pentru starea psihică deplorabilă în care au ajuns. În ceea ce priveşte sexul cu Hefner, Kendra l-a definit ca fiind o obligaţie de serviciu care îi displăcea foarte tare. Pentru a rezista acelor nopţi de amor, de cele mai multe ori era nevoită să se îmbete.

Iepuraşii Playboy au fost mereu invidiaţi pentru viaţa luxoasă şi aparent de vis pe care o duc, însă după cum am văzut, niciodată nu poţi şti ce se ascunde în spatele unui zâmbet perfect.

 

  1. Ma piftiiosule , te roade lantul invidiei si frustrarii ? eu zic sa iei ceva sa te tratezi rapid, ca de nu Ospiciu scrie pe fruntea ta suina.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.