GALERIE FOTO/ GROAPĂ DE GUNOI în mijlocul Aradului! VEZI cum arată parcarea de lângă Kaufland!

GALERIE FOTO/ GROAPĂ DE GUNOI în mijlocul Aradului! VEZI cum arată parcarea de lângă Kaufland!

Mizerie de nedescris în parcarea complexului de magazine de pe strada Banu Mărăcine, unde coşurile de gunoi ori dau pe dinafară ori au fost deşertate de conţinut, care a ajuns împrăştiat pe jos.

Dacă la acest aspect mai adăugăm faptul că au început să dispară bordurile care împrejmuiesc rondourile iar coşurile magazinelor sunt abandonate aiurea prin parcare, avem tabloul trist al lipsei de bun simţ care-i caracterizează pe mulţi dintre concitadinii noştri.

Pentru ca tabloul să fie, însă, complet a fost nevoie ca un alt cetăţean, probabil un om al străzii, să-şi abandoneze haina şi papucii pe (şi lângă) un coş de gunoi.

La o distanţă de câţiva metri, câţiva arădeni luau masa iar în faţă la Kaufland se vinde îngheţată. Mizeria nu pare a deranja foarte tare pe nimeni…

  1. parcarea apartine nu Kaufland ci Intercora care o intretine si o administreaza. ce sa faci anul treut facea curat acolo o firma de salubrizare careia i sa reziliat contractul pentru o firma de curatenie ))))) REZULTATU? CE SE VEDE )))))))))))))))))))))))!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.