GALERIE FOTO/ Lanţ uman pentru PREVENIREA CRIMINALITĂŢII

GALERIE FOTO/ Lanţ uman pentru PREVENIREA CRIMINALITĂŢII

Evenimentul „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, care se derulează în perioada 29 septembrie – 3 octombrie în întreaga ţară, ajungând la cea de a noua ediţie, a fost marcat şi la Arad, la începutul acestei săptămâni. Astfel, elevii arădeni au format un lanţ uman în sensul giratoriu de la Boul Roşu, în deschiderea „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”.

„Trăim într-o societate agitată, o societate confuză, în care democraţia este înţeleasă greşit. Luni, 29.09.2014, în Piaţa Avram Iancu s-a dat startul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii. O prezenţă numeroasa a tinerilor elevi, studenţi dar şi voluntari arădeni, ce reprezintă viitorul nostru, al comunităţii şi întregii societăţi”, au caracterizat evenimentul organizatorii, adică Asociaţia Cetatea Voluntarilor şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad.

În cadrul „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii” sunt abordate cinci paliere de interes instituţional: delincvenţa juvenilă, victimizarea minorilor, furturile, infracţiunile comise cu violenţă şi siguranţa rutieră.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.