GALERIE FOTO/ Lucrări de modernizare în cartierul 6 Vânători

GALERIE FOTO/ Lucrări de modernizare în cartierul 6 Vânători

Primăria Municipiului Arad a efectuat lucrări de modernizare a infrastructurii cartierului 6 Vânători, atât în zona blocurilor cât și a străzilor cu case. Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă a prezentat astăzi stadiul lucrărilor pe teren.

Au fost realizate amenajări în zona blocurilor, parcări, accese, platforme, etc. pe o suprafață de 5300 mp, reparații și modernizări pe străzile Rarău, Izoi, Curtici, Cheia, carosabil și trotuare pe o suprafață de 11.000 mp. De asemenea, sunt în curs lucrări de modernizare la sistemul de iluminat public

În partea dreaptă după barieră s-au făcut reparații și modernizări pe următoarele străzi: Cedrului, Sălcuța, Arțarului, Crișului, Siretului. Au mai rămas strada Dobrogei și Someșului deoarece se așteaptă finalizarea lucrărilor din zona triajului CFR (montare panouri fonoabsorbante).

Pe artera principală Calea 6 Vânători tronson DN7 –bariera CFR, carosabilul a fost refăcut pe o suprafață de 15.000 mp. De asemenea, pe tronsonul dintre Calea Aurel Vlaicu și bariera CFR sunt demarate lucrări de reabilitare a carosabilului și trotuarelor (cuprinse în proiectul PNDL), pe o suprafață de 20.000 mp.

În zona de blocuri pe Calea 6 Vânători sunt, de asemenea, în curs lucrări de reabilitare termică a trei blocuri cuprinzând 116 apartamente, care beneficiază de co-finanțare nerambursabilă din partea Uniunii Europene. Un alt bloc cu 40 apartamente a fost reabilitat anterior prin programul național.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.