GALERIE FOTO/ Maşină făcută ZOB între Şeleuş şi Ineu. Patru TINERI au fost RĂNIŢI!

GALERIE FOTO/ Maşină făcută ZOB între Şeleuş şi Ineu. Patru TINERI au fost RĂNIŢI!

Patru tineri au fost răniţi în această dimineaţă după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod iar mai apoi s-a răsturnat. Accidentul a avut loc între localităţile Seleuş şi Ineu iar potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti se pare că şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei autoturismului, moment în care maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un cap de pod, după care s-a răstrunat.

În urma impactului, toţi cei patru tineri aflaţi în autovehicul au fost răniţi, dintre care doi grav. Aceştia din urmă au şi rămas încarceraţi în autoturism, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea lor. Una dintre cele două victime rănite grav a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă din Timişoara.

Circulaţia rutieră a fost blocată timp de aproximativ jumătate de oră.

UPDATE/ „Accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 792, în urma acestuia fiind rănite patru persoane. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că evenimentul rutier s-a produs din cauza vitezei excessive şi a lipsei de experienţă în conducere a şoferului, un tânăr de 18 ani din Târnova. Acesta se afla la volanul unui autovehicul marca Opel şi circula din direcţia Ineu spre Arad. Din cauza vitezei excesive şi a lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul volanului, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un podeţ din beton, aflat pe marginea şoselei. În urma impactului, atât şoferul cât şi alţi trei tineri, aflaţi în calitate de pasageri în autovehicul, au fost răniţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

VEZI VIDEO CU ACCIDENTUL AICI!

  1. abia isi luase carnetul…… oare de ce trebuie sa apese toti baietii acceleratia asa tare??… pe drumul ala se circula si cu 180 la ora. ce face politia? de ce nu sta sa le ia carnetele? poate asa s-ar invata minte multi si nu ar mai fi asemenea accidente

    Raspunde
  2. aici nu e vorba de politie si de controale,e vorba de incontienta lor, a soferilor,nici nu sa uscat bine cerneala pe permis si el merge cu 160 cu am auzit ca mergea inaintea sa piarda controlu,si mai e o problema in ziua de azi proba practica la examenul de obinere a permisului se da pe bani vestita suma de 250 EURO,si eu sunt sofer si nu unu model,si eu merg cu 160 dar la mine sunt cativa ani in spate,ce sa zic imi pare rau pentru pasageri.

    Raspunde
    • auzi strauti mihai nu avea cum sa aibe viteza 160,ptrc nu mergea mai mult de 140,si sti de unde stiu,masina era a mea,si de 3 ani de zile am facut miii de km cu ea,dar nu urca mai mult de 140….terminati cu comentariile ironice,asa trebuie sa se intample,plus de la 15 ani conduce acest tanar o masina…si inca ceva vezi ce acuzi faza ca au dat banii sa ia permisu,daca tu ai platiti asta nu inseamna ca toti sunt ca tine….

      Raspunde
  3. Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul „Info” la adresa de email: vasilicagrig061@gmail.com

    Raspunde
  4. auzi maryana,si eu conduc de foarte mult timp,si tin sa te anunt personal ca nu am luat permisu pe bani,eu ce acuzatii fac mi le asum,dar din cauza unor participanti la trafic au si altii de suferit,hai spunemi tu mie cum a pierdut controlu acest baiat?avea 90 km/h?aaa scz 70 ca e limita maxima pentru un incepator pe acel sector de drum? nu am nimic cu nimeni sa nu crezi ca ma bucura faptu ca sa intmplat acest eveniment neplacut,

    Raspunde
    • Foarte rau si gresit este ca acest tanar conduce de la 15 ani!GRESIT!
      Ar fi fost mai bine sa conduca de la 18 ani insa cu responsabilitate!Nu-i bai ca a avut accident(poate-i va fi o lectie pentru viitor),e bai ca a mai nenorocit si alti tineri…E suparator ca nu realizeaza acesti tineri cata responsabilitate implica urcarea la volan!
      Doamne ajuta sa se recupereze cu totii!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.