GALERIE FOTO/ Românca Mădălina Ghenea I-A FĂCUT PRAF pe toți la festivalul de la Cannes

GALERIE FOTO/ Românca Mădălina Ghenea I-A FĂCUT PRAF pe toți la festivalul de la Cannes

Frumoasa actriță, românca Mădălina Ghenea, a făcut senzaţie pe covorul roşu de la Cannes, încântându-i pe toți cei prezenți cu apariția ei.

Prezentă la Cannes anul acesta, graţie rolului din filmul „Youth” („Tinereţe”) în regia lui Paolo Sorrentino, Mădălina Ghenea a impresionat prin ţinuta sa. Românca a ales pentru premiera filmului „Youth”, o rochie semitransparentă, cu perle cusute manual în partea de sus şi cu o cascadă de fulgi la poale (FOTO), ținută ce aparține unui designer din țara noastră.

Românca de 26 de ani a impresionat, însă, pe toată lumea printr-o altă ținută pe care a purtat-o. O ie românească şi o fustă lungă neagră. Bluza tradiţională din voal de mătase cu dantelă şi broderie aplicată se numeşte Regina Maria şi este semnată de designerul basarabean Valentina Vidraşcu.

În filmul regizorului Paolo Sorrentino, Mădălina joacă alături de titani de la Hollywood, precum Michael Caine, Jane Fonda sau Rachel Weisz. Criticii de film s-au împărţit în ceea ce priveşte pelicula în care frumoasa româncă apare nud.

Pentru cei mai mulţi cineaşti, „Youth” este o adevărată capodoperă, și totodată, filmul cu cele mai mari şanse la Palme D’or.

ghenea cannesghenea covor rosughenea cannes 1rochie ghenea

Foto: diez.md

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.