Galiș: „Stați acasă, arădeni, nu mai ieșiți pe stradă!“

Galiș: „Stați acasă, arădeni, nu mai ieșiți pe stradă!“

Din punctul de vedere a lui Florin Galiș, în era Falcă, să circuli prin Arad a devenit risc, sport extrem, aventură hazardată. În orice caz, trebuie să stai bine cu nervii!

„Dacă ești șofer, ai parte din plin de aglomerație și înghesuială. Semafoare cât încape, multe dintre ele inutile, te încurcă la tot pasul. Parapeți de beton îți pun integritatea în pericol iar sensuri giratorii răsar în cele mai neașteptate locuri cu putință. Și când crezi că gata, ai ajuns la destinație, deci nu se mai poate întâmpla nimic, începe adevărata distracție: să găsești un loc de parcare. O misiune aproape imposibilă“, a declarat Galiș.

„Așa că mai bine iei tramvaiul. Așa să fie? O serie de linii au fost desființate, plus că stațiile de tramvai au fost îngustate și amplasate anapoda, parcă în ciuda celor care se străduie să „prindă” următorul mijloc de transport. Nu-i nimic, ar zice unii, s-au pus în circulație câteva tramvaie nou-nouțe, fabricate în Arad. Restul de 99 la sută nu contează. Sunt aceleași tramvaie prăfuite, importate pe vremuri din spațiul socialist, folosite și de străbunicii noștri“, a mai declarat Florin Galiș.

„Comodă și sănătoasă, chiar trendy, rămâne bicicleta. Ne bucurăm de piste pentru biciclete. Complet nefuncționale, desigur, totuși existente. Îi deranjează atât pe bicicliști, care efectiv ajung în spital din pricina lor, cât și pe șoferi. Prin urmare, mergem pe jos pentru a avea piciorul frumos. Ce ne facem însă cu aceiași bicicliști care -în lipsă de soluții- ne pot accidenta oricând pe trotuarele municipiului? Să aruncăm o privire în ograda vecinilor din Timișoara. Nu mai puțin de 300 de bicicliști au fost amendați în luna august în orașul de pe Bega, fiindcă au fost prinși pedalând în zona centrală și pe străzile pietonale. Acolo regulile sunt reguli, se aplică, iar traseele și pistele pentru bicicliști sunt făcute cu cap. Să ne mai mirăm atunci că Timișoara a fost aleasă, zilele trecute, capitală culturală europeană?“, a precizat președintele organizației municipale a ALDE Arad.

  1. Aradenii au pierdut, dar cativa din gasca lui Falca au castigat mult. Noi suntem invitati de primar sa ne bucuram de succesul altora. Cred ca ne-am bucura mai mult sa avem un primar capabil sa-i faca pe aradeni bucurosi de izbanzile aradenilor.

    Raspunde
  2. Papagalule ești penibil !!!

    Raspunde
  3. Vreau sa plece gunoiul de gâlcă.alde basinosu dar mafia rezista ca banii sunt la ei…

    Raspunde
  4. Pistele de biciclete din TM sunt poate cele mai proaste din tara si printre putinele mai prost gandite decat in Arad, deci exemplu prost. Trasate cu vopsea de 2 lei pe pavele, pe trotuare sub 2 m latime si facand slalom printre stalpi, cosuri de gunoi etc. Iar partea cu amenda este iarasi o mizerie care nu face decat sa descurajeze. Dar na, ce pretentii poti avea de la o nulitate de om politic precum acesta specimen.

    Raspunde
    • Ascenpis, ești cumva din gasca de praduitori al Faraonului ? Sau doar un susținător retardat care nu a ieșit din satul lui toată viața. Sa ajungi sa compari TM cu Aradul da dovada de o ipocrizie și prosteala cruntă.

      Raspunde
  5. mirela secretara mancacioasa 20 septembrie, 2016, 6:52 pm

    din LEXUSul tau nu se vad problemele si saracia oamenilor!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
    • Mirela , Mirela cata răutate !! A ajuns sa te deranjeze un Lexus de 10 ani ? Ar trebui sa te deranjeze vilele cu interioare de sute de mi de euro a dlui Primar , proprietățile de milioane de euro din Atlanta și nu numai….. Și multe altele. …

      Raspunde
  6. din pacate Galis are dreptate, pistele sunt nefunctionale. bani papati aiurea

    Raspunde
  7. Tu Ascendis cunosti TM cum cunoaste buna-mea din Cimitiru Mehala Aradu hai sictir …..!!!! sa iti dai cu parerea cum sunt pistele de biciclete Tm de la semestru .la semestru se dezvolta pe cind Aradu in care locuiesc si e pastorit de al tau Falca si Pedelimea furocioasa si abonata la banu public nu a costruit nimic …..!!!!!

    Raspunde
  8. Rămâne cum am stabilit….papagalule !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.