Galleria Arad RECUNOAŞTE PIERDEREA CORA. Ce VA URMA pentru mall-ul din Vlaicu

Galleria Arad RECUNOAŞTE PIERDEREA CORA. Ce VA URMA pentru mall-ul din Vlaicu

Reprezentanţii Galleria Arad au confirmat faptul că hipermarketul Cora se va retrage din inconta mall-ului începând din data de 1 iunie 2015, dar spun că nu va fi o problemă pentru că negociază deja cu alţi retaileri pentru ocuparea locului lăsat liber de România Hypermarche.

„România Hypermarche, proprietarul lanțului de hipermarketuri Cora, a notificat GTC România, proprietarul Galleria Arad, că intenționează să își înceteze activitatea desfășurată în cadrul centrului comercial, începând de la 1 iunie 2015”, se arată într-un comunicat de presă al Galleria Arad.

„Am primit notificarea Cora și în acest moment explorăm toate opțiunile legale existente, contractul de închiriere fiind semnat pe o perioadă de 10 ani. În același timp, suntem în diferite discuții cu alți operatori de hipermaketuri precum și cu alți retailer de calibru și o eventuală plecare a Cora nu este sinonimă cu stoparea activității Galleria Arad, existând întotdeauna alte opțiuni”, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC România.

  1. am auzit ca se va face o sala mare de bowling in loc la cora. cea mai mare din estul europei

    Raspunde
  2. sau eventual o biserica penticostala! ca e la moda!

    Raspunde
  3. am auzit ca se face stadion, asa cum era mai demult!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.