A găsit trupul unei femei ÎNGHEȚAT BOCNĂ, în zăpadă. Ce a urmat DEPĂȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE

A găsit trupul unei femei ÎNGHEȚAT BOCNĂ, în zăpadă. Ce a urmat DEPĂȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE

O tânără a avut un șoc după ce a descoperit trupul unei fete, înghețat bocnă, sub zăpadă în apropierea casei sale. Când s-a uitat mai atent și-a dat seama cu oroare că e vorba de prietena ei cea mai bună.

Jean Hilliard în vârstă de 19 ani, se afla în mașină și conducea spre casă, în Minnesota, SUA. Din cauza gerului năprasnic autoturismul s-a defectat și s-a oprit în mijlocul drumului. Fata a decis să înnopteze la o prietenă, care locuia la aproximativ 5 kilometri distanță.

Jean a leșinat pe drum din cauza frigului și și-a petrecut noaptea afară, la -22 de grade. A doua zi a fost găsită de prietena ei, înghețată bocnă, sub un strat gros de zăpadă.

Deși convinsă că a decedat, fata a dus-o de urgență pe Jean la spital. Corpul ei era precum o statuie de gheață, medicii străduindu-se să o consulte. Au constat cu surprindere că tânăra era în viață, dar pulsul îi scăzuse la 12 bătăi pe minut.

După 49 de zile de spitalizare, fata și-a revenit complet, fără să fi fost nevoie de nici o operație de amputare. Cazul ei este unul dintre cele mai mari mistere ale medicinei, care nu a fost deslușit nici până astăzi.

Sursa: aplus.com

  1. ce bine era sa fi fost ma-ta.

    Raspunde
  2. …chiar așa ,ce bine era dacă era mata.

    Raspunde
  3. Incredibil … era super bine daca era masa :)) LOL

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.