GATA cu MAŞINILE care au NUMERE DE GERMANIA. Cine nu respectă legea, riscă ÎNCHISOAREA!

GATA cu MAŞINILE care au NUMERE DE GERMANIA. Cine nu respectă legea, riscă ÎNCHISOAREA!

Românii care aduc maşini din Germania trebuie să ştie că, mai nou, trebuie să solicite autorităţilor germane plăcuţe cu numere de înmatriculare de export şi un certificat de admitere în circulaţia internaţională, pentru a nu avea probleme pe teritoriul statului român. Numerele de înmatriculare de export au caractere de culoare neagră iar perioada de validitate este în partea dreaptă, scrisă pe fond roşu.

În caz contrar, cei care aduc maşini fără să solicite statului german plăcuţe cu număr de export şi certificat de admitere în circulaţia internaţională sunt pasibili să suporte rigorile legii.

Potrivit Poliţiei Române, conducerea unui vehicul care nu are drept de circulaţie pe teritoriul statului român constituie „infracţiunea de punere în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, care se pedepseşte incusiv cu închisoarea.

  1. Ce stire de K kT, chestia asta o stia toata lumea.
    urmatoarea stire”nu mai puteti circula cu masina inmatriculata de romania in romania daca nu ai talon”
    varza sunteti!

    Raspunde
  2. Explicați corect nu au voie cu numere provizori de Germania nu ca daca e masina înscrisa in Germania știri de kakao sa sperie lumea aiurea

    Raspunde
  3. :))) slabilor , mega stire :))

    Raspunde
  4. Sunteti niste prosti… Atat de prosti cum n-au mai fost.

    Raspunde
  5. Ce mai stire e si asta , pai toata lumea stia asta , este reglementat de foarte mult timp acest aspect iar cei care veneau cu nr galbene veneau pentru ca autoritatile romane inchideau ochii ” na si tie si-mi ramane si mie si uite asa driblam legea ” , deci unde-i stirea ?

    Raspunde
  6. Ziariștii de doi lei…chestia asta e de vreo 2ani… Huooooo!!! La stuf cu voi!!!

    Raspunde
  7. niste latrai fara cap ati dat spaga cind vati angajat nati auzit de numere de zool

    Raspunde
  8. O aduc pe slep na

    Raspunde
  9. Corect şi eficient
    Nu mai avem nevoie de rebuturi care apar STAS

    Raspunde
  10. site de cacat, stiri de cacat.

    Raspunde
  11. Este o stire rasuflata. Cine isi aduce masina din Germania,stie,ca nici un neamt care se respecta nu-ti lasa numerele lui,dupa ce radiaza massina.

    Raspunde
  12. Ce vorbiți acolo mai jurnalistilor…tot timpul merg acasă cu masina înscrisă pe germania…ceea ce spun băieții este adevărat nu ai c e cauta cu numere provizorii. …mai ales în Ungaria. …pt a trece de Ungaria ai nevoie se numere de la ei care începe cu Z…

    Raspunde
  13. Vorbiti in nestiinta de cauza ! Masinile cu numere de zoll respectiv cu rosu in dreapta sunt de obicei valabile o luna de zile si se dau autovehiculelor cumparate din Germania ptr ca au TUV adica RAR la noi facut la zi deci este in stare BUNA. Cele care au in dreapta pe fond galben o data (de obicei 5 zile) sunt ptr autoveiculele cumparate din Germania care nu au verificarea la zi facuta respectiv TUV dar pot circula DOAR in perioada scrisa pe placuta de inmatriculare (5 zile) suficient ca sa o aduci in Romania de ex. Unguri de obicei le opresc si cauta cate ceva la masina ptr ca stiu de treaba asta. Bafta ! 🙂 Apropo, eu am nr de Germania , azi maine numai pot veni in Romania decat cu alt mijloc de transport ? Destepti cei care au pus stirea nu am ce zice :-))

    Raspunde
  14. Si care ar fi placile de care vorbesti ? Alea deja existente ce zeci de ani ? Hai ca te-ai facit de kaka o cu aceasya stire ” uluitoare” . Ai terminat la Spiru’? Apuca-te de ceva mai serios.

    Raspunde
  15. Poate să belească vele gâtul batatul român dacã am domiciliu in germania si stau in Ro cât timp sunt nr de înmatriculare valabile . Vai si-amar de curul vostru ziariști de căcăt ce sunteți, asta e treaba veche cu nr

    Raspunde
  16. Dacă am numere Țol pot sa ma întorc cu ele în germania?. Va rog cine știe sa îmi lase un mes. Mulțumesc

    Raspunde
  17. Știre de kkt să sperie lumea să vă iau în pl …

    Raspunde
  18. Am si eu o întrebare,am găsit o mașina in Germania fără tuv valabil si vreau sa o aduc in tara,cum pot sa o aduc pe roti???? Astept un răspuns va rog

    Raspunde
  19. Salut.am cumparat o masina inmatruculata in germania cu acte valabile pana in iarna.cu toate astea…stie cineva daca trebuie sa-i platesc eu rovinieta?va multumesc.

    Raspunde
  20. Salut eu am luat o mașină cu tuf din Hamburg ear gheverbu il am pe kioln ? Pot sa scot numere roși rog pe cineva să mă ajute mulțumesc

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.