Geanina Pistru (PNL): „Domnilor consilieri PSD, din nou ați votat împotriva Aradului! Votul dumneavoastră este NUL!”

Geanina Pistru (PNL): „Domnilor consilieri PSD, din nou ați votat împotriva Aradului! Votul dumneavoastră este NUL!”

Geanina Pistru, liderul de grup al consilierilor PNL din Consiliul Local, este de părere că acțiunile celor din PSD la ședința privind aprobarea investițiilor din bugetul local denotă lipsă de respect față de arădeni.

„Consilierii PSD s-au opus tuturor proiectelor de investiții pe care municipalitatea le are în plan pentru anul acesta. Nu este pentru prima oară când cei de la PSD se opun vehement dezvoltării orașului și acționează strict politic. Politica este politică, se practică în afara Consiliului Local. În CLM avem cu toții o responsabilitate față de oraș și toți locuitorii săi. Domnul consilier PSD, Vărcuș a etalat aceeași atitudine lipsită de bun simț, demonstrând din nou, că singurul lui interes în Consiliul Local este cel de a-și aduna capital de imagine, o imagine nefericită, aș putea să adaug“, a declarat Geanina Pistru.

„Am depus un amendament pentru Spitalul Județean Arad, prin care fondurile necesare dotărilor se suplimentează cu suma de 1.317.000 lei. De parcă nu este suficient de grav faptul că Partidul Social Democrat, prin guvernul lor a tăiat toate fondurile Aradului pe anul acesta, destinate sistemului medical, consilierii lor s-au împotrivit inclusiv investițiilor propuse din banii arădenilor“, a mai declarat consilierul municipal PNL.

„Domnilor din PSD, chiar vreți să distrugeți complet spitalele arădene? Chiar nu vă pasă de sănătatea arădenilor? Vă mulțumesc colegi consilieri care ați demonstrat că vă pasă de arădeni și de proiectele orașului. Vă mulțumesc colegi liberali. Le mulțumesc și colegilor din UDMR. Cu precădere îi mulțumesc domnului Lupaș pentru că a înțeles că dincolo de politică, primează bunăstarea noastră, a arădenilor”, a încheiat Geanina Pistru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.