Geanina Pistru (PNL): „PSD nu a votat proiectul CET. Urmările sunt dezastruoase pentru arădeni!”

Vicepreședintele PNL Arad, Geanina Pistru consideră că refuzul consilierilor PSD de a vota punctul patru de pe ordinea de zi a ședinței CLM, Proiect de hotărâre nr.196/2017 privind aprobarea Studiului de oportunitate pentru fundamentarea și stabilirea soluției optime de gestionare a serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat atrage după sine consecințe deloc îmbucurătoare pentru locuitorii Aradului:

„Consilierii PSD au dat încă o dată dovadă că nimic nu îi poate determina să se abată de la ordinele lui Fifor, senatorul PSD care are o singură misiune în Arad, aceea de a bloca toate proiectele municipiului. Pe Vărcuș și restul consilierilor PSD nu i-au interesat argumentele logice ale aparatului de specialitate din Primărie, nu au fost curioși de urmările dezastruoase care au loc în urma abținerii sau a lipsei de vot pentru proiectul energiei termice. Cu bună știință că vor lăsa zeci de mii de arădeni fără apă caldă au refuzat să își facă datoria și să voteze punctul 4 de pe ordinea de zi”, afirmă Geanina Pistru.

„Ca un gest de sfidare supremă aceștia au votat aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli a SC CET SA Arad știind că nu are nicio valoare pentru că proiectul precedent a fost blocat. În traducere ei au blocat întreaga activitate la CET, au determinat oprirea apei calde în municipiu, dar cu toate acestea au spus că aprobă bugetul fără ca acesta să aibă o sursă de finanțare. Aceasta este adevărata față a PSD, lipsa oricărui dram de bun simț pentru arădeni și o sfidare a cetățeanului. Dragi arădeni, din nefericire, PSD v-a tăiat apa caldă. Rămâne la aprecierea dumneavoastră cum îi veți trage la răspundere!”, a declarat vicepreședintele PNL Arad, Geanina Pistru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.