Gest DE SUFLET pentru familia cu un BEBELUŞ de 8 luni rămasă FĂRĂ CASĂ în urma INCENDIULUI de luni. Şi tu POŢI AJUTA!

Gest DE SUFLET pentru familia cu un BEBELUŞ de 8 luni rămasă FĂRĂ CASĂ în urma INCENDIULUI de luni. Şi tu POŢI AJUTA!

Mobilizare exemplară la Macea, după ce o familie din Sânmartin, sat aparţinător comunei, a rămas fără agoniseala de-o viaţă şi fără acoperiş deasupra capului în pragul iernii, ca urmare a unui incendiu.

Primăria comunei Macea a adresat un apel umanitar tuturor celor care pot şi doresc să ajute familia Horvath, a cărei casă a ars în proporţie de 80 la sută (foto, jos), cu tot cu bunurile din ea.

Gestul este cu atât mai impresionant cu cât cel mai tânăr membru al familiei are vârsta de doar 8 luni.

„Dragi locuitori din Macea și Sînmartin, vă aducem la cunoștință faptul că familia Horvath din Sînmartin nr. 728 B a suferit un eveniment neplăcut. În noaptea de 2 octombrie 2017 le-a ars casa în proporție de 80%, împreună cu bunurile din ea. Cine dorește să-i ajute se poate adresa direct familiei sau poate face donații în contul BCR (al cărui titular este Parohia Ortodoxă Română Macea II) RO28RNCB0019006206860001, sau în contul BRD RO91BRDE020SV72723970200 (nepotul familiei, Gerocs Zoltan Florin), cu mențiunea ajutor familia Horvath”, se arată în apelul pe care administraţia locală din Macea l-a făcut la cei cu sufletul mare, care pot da o mână de ajutor.

De remarcat, că apelul a fost reluat şi de primarul comunei, Ciprian Otlăcan.

Citeşte şi:

Casă MISTUITĂ de flăcări! Cum s-a prefăcut în scrum o gospodărie din cauza unui coş necurăţat (GALERIE FOTO)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.