Gheorghe Falcă, ATAC FURIBUND la Fifor și Căprar. Ce le reproșează parlamentarilor PSD

Gheorghe Falcă, ATAC FURIBUND la Fifor și Căprar. Ce le reproșează parlamentarilor PSD

Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, a lansat, într-un comunicat de presă, un atac furibund la adresa adversarilor săi politici de la PSD Arad.

„A sosit momentul adevărului, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional! Domnul Dragnea a confirmat că timp de șase luni România a avut cel mai prost guvern, fapt pe care PNL l-a repetat în mai multe rânduri. Acest lucru ne-a fost confirmat de incapacitatea guvernului PSD de a face lucruri importante în muncipiul și județul Arad. În tot acest timp, Fifor și Căprar luau apărarea propriului guvern, pentru ca astăzi ei să fie de partea lui Dragnea, cerând și susținând moțiunea de cenzură, deoarece, iată, și ei au ajuns la concluzia că Guvernul PSD este neputincios. În același timp, Grindeanu confirmă faptul că banii de la Bugetul de Stat s-au împărțit județelor strict pe criterii politice, iar politicienii puternici au reușit să ducă banii în județe lor, pe când parlamentarii slabi, cum sunt Fifor, Căprar, nu au fost în stare să aducă nici un leu”, a spus Gheorghe Falcă.

Acesta a continuat: „Aradul nu are nevoie de politicieni-slugi! Nu avem nevoie de oameni care se vând lui Dragnea sau Grindeanu! Este momentul ca Aradul, care are o contribuție majoră la Bugetul de Stat, să își câștige dreptul de a fi respectat. Din cauza parlamentarilor slabi la nivel de București, cum sunt Fifor și Căprar, județul nostru a avut de suferit la nivel financiar. Este momentul ca politica arădeană să crească, să nu mai importe astfel de oameni slabi și să reușim să continuăm proiectele importante ale municipiului și județului”.

În final, Gheorghe Falcă a adăugat: „Îmi doresc ca adevărul despre proasta guvernare să dea României șansa la alegeri anticipate și să reușim să alegem un guvern care să aducă respect și prosperitate țării noastre”.

  1. Doamne ferește să ajungă din nou prietenii lui Falcă să conducă vreun guvern în țara asta.

    Raspunde
  2. Buna administrare Falca se poate vedea cu ochiul liber la stadion. De ani de zile aradenii vad aceeasi imagine.

    Raspunde
  3. Gogule pica orasul pe tine si tu bati campii cu chestii din politica mare unde nu prea mai ai acces.

    Raspunde
  4. ca romania sa fie bine si tot rominul sa prosperedle florea si alti anti-pdl sa nu obositi a critica pe acesti fii spirituali de javra ordinara diabolici demni de ura

    Raspunde
  5. Ce a facut psd pentru Arad,nimic.PROMISIUNI.

    Raspunde
  6. Asa este,nu au facut veva pentru Arad,au uitat de pasaje si alte promisiuni din campanie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.