Gheorghe Falcă: „Domnul Măduţa confirmă că Victor Ponta nu trebuie să câştige alegerile, pentru că nu-i respectă pe arădeni”

Gheorghe Falcă: „Domnul Măduţa confirmă că Victor Ponta nu trebuie să câştige alegerile, pentru că nu-i respectă pe arădeni”

Co-preşedintele Alianţei Creştin Liberale Arad, Gheorghe Falcă, este de părere că deputatul PSD Flavius Măduţa a confirmat, atunci când a afirmat că viitorul preşedinte al României trebuie să-i respecte pe arădeni, că Victor Ponta nu trebuie să fie preşedintele ţării, acesta dovedind, în opinia edilului-şef al Aradului, în nenumărate rânduri că nu are pic de respect pentru Arad şi pentru arădeni. Astfel, liderul ACL îşi întăreşte afirmaţiile, reamintind multele cazuri în care şeful PSD „şi-a bătut joc de arădeni, prin tăierea banilor pentru persoanele cu handicap, oprirea mai multor lucrări de infrastructură sau oprirea lucrărilor în şcolile arădene”.

„Domnul Măduţa declara ieri (n.r. luni) că viitorul preşedinte al României trebuie să respecte arădenii. Domnul Măduţa ne arată că nici el n-a reuşit să facă nimic pentru Arad, toate solicitările fiindu-i blocate de Victor Ponta, acesta din urmă dovedind în repetate rânduri că nu-i respectă pe arădeni. Într-adevăr, Victor Ponta nu trebuie să câştige alegerile prezidenţiale. Domnul Ponta, în calitate de prim-ministru, şi-a arătat lipsa de respect pentru arădeni atunci când nu a dat nici un ban pentru persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora, atunci când a oprit lucrările la autostrada Nădlac-Arad, atunci când a oprit lucrările la cele două pasaje de pe centura municipiului Arad, lucrări care încă stagnează, sau atunci când a oprit finanţarea lucrărilor din şcolile arădene”, a declarat Gheorghe Falcă (foto).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.