Gheorghe Falcă, în PROBLEMA Cetăţii Aradului: „Ministerul Apărării și-a schimbat din nou poziția”

Gheorghe Falcă, în PROBLEMA Cetăţii Aradului: „Ministerul Apărării și-a schimbat din nou poziția”

Primarul Gheorghe Falcă a anunţat într-o conferinţă de presă că Ministerul Apărării a transmis municipalității o solicitare pentru o nouă modificare în protocolul care cuprinde condițiile de realizare a transferului Cetății Aradului în administrarea orașului.

Potrivit primarului, modificarea solicitată este legată de termenul în care Agenția Națională pentru Locuințe, instituție guvernamentală, are de construit locuințele destinate cadrelor militare. În ceea ce privește obligațiile care reveneau municipiului Arad, spune Gheorghe Falcă, ele „au fost îndeplinite de câțiva ani, odată cu predarea terenului și a documentațiilor pentru construcția acestor blocuri către Agenția Națională pentru Locuințe.

„Ministerul Apărării și-a schimbat din nou poziția, vor să schimbăm ceva din protocolul propus de dânșii. Evident, vom schimba, nu ne deranjează, dar aceasta arată din nou cum lucrează Ministerul și cum pune în aplicare o Hotărâre de Guvern care datează din anul 2010. Eu sper că vineri, în Consiliul Local, să aprobăm modificările solicitate, să primim înapoi protocolul semnat de dânșii iar apoi, cu ocazia unei rectificări bugetare, să putem aloca fonduri pentru organizarea concursului de soluții pentru reconversia civilă a Cetății”, a precizat Gheorghe Falcă.

  1. de cate ori comite cate o magarie , falcuta al nostru ,gaseste de cuvinta sa arunce responsabilitatea , pe umerii altora , de cate ori aud in ultima vreme , ca cea ce sa facut ,a fost aprobat in majoritatea de consilieri locali ,sau ca se face la cererea unor cetateni din zona .
    EX. intersectia kaufland din vlaicu, cea de-a 2-a intersectie tot acolo ,la nici 100 de m distanta. sau porcaria de intersectia de la viitorul kaufland micalaca ,toate se vor face la cererea si cu aprobarea cetatenilor din zona.

    Raspunde
  2. primarul din ploiesti a fost arestat ieri ,pentru finantari ilegale ,iar consilieri locali care au aprobat acele finantari , au fost dusi la dna sa dea socoteala .
    mandibula asta ce se crede cel mai tare primar ,ii are la cheremul lor pe majoritatea consilierilor locali din Arad. pe care ii manipuleaza , si ii pune sa voteze toate proiectele lui tampite.
    Dar va veni si ziua scadentei ,cand vor fii luati cu duba si dusi la DNA toti aceiconsilieri , care se fac vinovati de complicitate .

    Raspunde
  3. transparenta opaca 4 martie, 2015, 9:59 am

    eu as dori sa stiu care sunt planurile edilului cu cetatea. Anticipez o cohorta de politruci si firme care sa ofere comisioane pentru niste chestii de care aradeanul nu va avea parte niciodata.
    Ce vor trebui sa voteze consilierii, care este proiectul si unde poate fi consultat.
    Care vor fi mijloacele concrete prin care cetatenii vor putea sa-si exprime punctul de vedere, sa faca propuneri si sugestii pe marginea proiectului?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.