Gheorghe Falcă a intervenit de urgență ca urmare a furtunii de vineri

Gheorghe Falcă a intervenit de urgență ca urmare a furtunii de vineri

PNL Arad scoate în evidență, într-un comunicat de presă, intervenția promptă a primarului Gheorghe Falcă, venită ca urmare a furtunii de vineri.

„Împreună cu echipele de intervenţie ale municipalității, ne-am deplasat în zonele sensibile din oraș, unde pagubele în urma furtunii au fost cele mai mari. Le mulţumesc tuturor celor care au intervenit şi care încă intervin pentru remedierea situației. S-au folosit peste 20 de drujbe și utilaje, pe teren sunt mai multe echipe de intervenție, de la Gospodărirea Comunală, ISU, ENEL și echipe de voluntari. Protecția Civilă din Primărie este deja în contact cu arădenii care și-au pierdut acoperișul caselor sau care este avariat de furtună. Vom continua degajarea astfel încât până mâine să reușim să soluționăm în întregime situația”, a declarat, vineri, primarul Gheorghe Falcă.

Acesta nu a uitat nici de PSD: „Între timp arădenii și toți cei care traversează Aradul rămân blocați ore în șir la cozile interminabile de pe centură! Nimeni nu mai îndrăznește să creadă că PSD va finaliza vreodată pasajele”.

  1. cat ti-a dat bai ,sa-i faci imagine
    poate te invita la un mic si o bere
    iar cu aceasta ocazie i-ti va da voie sa-i pupi si mana
    asta ca sa nu vorbesc urat !

    Raspunde
  2. Sa radem cu Gogu.De aceea a venit furtuna in Arad ca nu a putut sa treaca pe pasajele care trebuiau finalizate in guvernarea pdl.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.