Gheorghe Falcā: „Mai mult spațiu verde pentru Arad“

Gheorghe Falcā: „Mai mult spațiu verde pentru Arad“

În urma ședinței CLM de astăzi, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, este de părere că votul PSD împotriva investițiilor în spațiile verzi nu va afecta proiectele planificate.

„Le mulțumesc consilierilor PNL și UDMR pentru că au votat investițiile municipalității în spațiile verzi. Primăria a obținut pe fonduri europene 10 milioane de euro pentru a pune în valoare terenurile degradate și a deveni spații verzi. Așa cum ne-au obișnuit, cei din PSD s-au opus acestei investiții, s-au opus ca Aradul să aibă cât mai multe spații verzi“, a declarat primarul municipiului Arad.

„Aceiași consilieri s-au opus investițiilor în educație și sistemul de sănătate arădean. Pe principiul nu votăm, dar comentăm!”, a precizat Gheorghe Falcă, președinte PNL Arad.

  1. Cine a distrus 3-4 stadioane de fotbal nu prea are notiunea de spatii verzi.

    Raspunde
  2. politia locala ar trebui sa asigure paza acestor zone verzi, deoarece sunt inca multi rauvoitori in a\rad

    Raspunde
  3. Lasa mai Ghita Falca ! in curand omul tau bine plasat in fruntea anemicei organizatii ALDE Arad va fi subprefect , si atunci sunt convins ca vei fi multumit , prin Galis o sa participi indirect la deciziile psd-ilor !

    Raspunde
  4. dupa ce darami trei stadioane vii si ne spui ca tu ne dai noua mai mult spatiu verde, ce darnic esti tu, oare nu tu ai ridicat zonaC sa fie zonaB astfel sa incasezi mai mult impozit de la fraieri, apoi vii si spui cu tupeu ca guvernul a spus sa maresti impozitul, sau poate mai trebuie sa construiesti inca un trotuar pavat in mijlocul campului pe banii fraierilor

    Raspunde
  5. Spații verzi înseamnă în mintea istețuli din poză, achiziția de surcele dela firma de pe Pădurii la preț de 16- lei bucata, așa cum sune ele cumpărate la Pădurice.
    Și apoi spațiile verzi după care el plânge se vând acum la ghiveci în halele ce au produs bani din fezabilitate pentru firma cu nume deja consacrat.
    Orixum imitația de om nu se dezminte dând mereu vina pe alții pentru neîmplinirile lui. Poat așa justifică ceva întârzieri de plăți cu plasa lui de 1 leu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.