Gheorghe Falcă, nemulţumit de banii alocaţi prin PNDL: „Ministerul Dezvoltării a abandonat Aradul”

Gheorghe Falcă, nemulţumit de banii alocaţi prin PNDL: „Ministerul Dezvoltării a abandonat Aradul”

Municipiul Arad a încheiat în astăzi contractul pentru prima tranșă de cofinanțare în cazul reabilitării lotului de 27 de străzi cuprinse în Programul Naţional de Dezvoltare Locală cofinanțat de Ministerul Dezvoltării, informează un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad.

„Suma alocată Aradului de la Minister este de doar 400.000 lei, în condițiile în care valoarea aprobată a proiectului a fost de 39 de milioane de lei”, se arată în comunicat.

Din acest motiv, primarul Gheorghe Falcă a declarat: „Așa cum era de așteptat, sunt doar banii alocați anul trecut, în rest promisiuni. Vom realiza investițiile pentru modernizarea acestor străzi din fonduri locale, cu speranța că se vor ține de cuvant și își vor onora obligațiile de plată asumate în programul PNDL. Din punctul nostru de vedere Ministerul Dezvoltării a abandonat Aradul. Poate aud și aleșii PSD, domnii parlamentari Măduța și Căprar sau domnul consilier municipal Lupaș, care ar trebui să muncească pentru Arad înainte să vorbească”.

Primăria a început cu reabilitarea străzii 1 Decembrie lucrările în cadrul acestui proiect. În prezent, se lucrează la reabilitarea străzii Pădurii iar apoi va intra în modernizare strada Hunedoarei.

  1. Dar cu Micalaca cum ramane ? cand se vor face parcari in locul garajelor mizerabile de langa linia CFR ? Cartierul arata ca dupa bombardament cu drumuri sparte ,blocate de masini parcate pe ambele parti ale carosabilului,mai ales in zona din jurul viitorului Kauffland .

    Raspunde
  2. asa-i gogule.cand te crezi smardoi si te încorzi la toti o mai iei si peste bot.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.