Gheorghe Falcā: „Parlamentarii PSD se gândesc doar la cum să devină slugi pentru București”

Gheorghe Falcā: „Parlamentarii PSD se gândesc doar la cum să devină slugi pentru București”

Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, trage un semnal de alarmă „privind măsurile luate de Guvernul PSD față de Arad”.

„La nivel național s-a aprobat planul de dezvoltare locală. Este vorba despre miliarde de lei care trebuie să meargă atât în educație, cât și în infrastructura de drumuri. Din acele miliarde de lei, Aradul are în față cifra zero. Atunci când vezi că nu primești niciun ban de la guvernul României trebuie să spunem public acest lucru. Trebuie să spunem faptul că 55 de străzi ale arădenilor nu vor beneficia de o astfel de infrastructură. În schimb, am primit o replică de la parlamentarii și consilierii PSD, că mai bine ar fi să tac.Consider că atunci când guvernul României nu te respectă, trebuie să spui acest adevăr în mod civilizat. Surpriza a venit din partea parlamentarilor PSD de Timiș care au recunoscut public faptul că județul lor a primit puțini bani. Acolo politicienii PSD au gândit pentru cetățenii din localitățile lor. Aici parlamentarii și consilierii PSD nu îți dau voie să vorbești, darmite să se mai și gândească la cetățenii Aradului. Sunt dispus să le scriu o scrisoare tuturor cetățenilor de pe cele 55 de străzi, să avem cu toții o întâlnire și să le arătăm această realitate: Aradul zero lei la drumuri din partea Guvernului României. Asta în condițiile în care Aradul face parte din primele 10 județe care contribuie la nivel național cu fonduri considerabile pentru bugetul de stat”, a spus Falcă.

Potrivit liderului PNL Arad, au apărut statisticile cu ceea ce a însemnat până acum guvernarea PSD-ALDE. „Aceste date sunt îngrijorătoare, s-au colectat mai puțini bani la nivel național față de cât s-a estimat, cu 5 miliarde de lei. Deficitul bugetar este mult mai mare decât cel prognozat. De aceea ați observat că guvernul începe să pregătească o serie de taxe și impozite pentru cetățeni, dar și pentru mediul de afaceri tocmai pentru a compensa aceste pierderi. Însă pierderile arată capacitatea lor de guvernare și modul în care PSD și-a rezolvat clientelar relația atât cu economia lor, cât și cu electoratul lor. Cred că într-un oraș în care se vede clar că oamenii sunt gospodari, în care economia își face treaba, în care există peste 80.000 de locuri de muncă, nu este nevoie de supraimpozitare, ci de respect. Vom face absolut tot ceea ce este posibil pentru ca orașul nostru să beneficieze de respect de la București. Ne dăm seama de guvernarea defectuoasă a PSD chiar din declarațiile ministrului Sănătății care recunoaște faptul că nu mai sunt astăzi vaccinuri pentru anumite epidemii. Vorbim de ministrul Sănătății care a venit în Arad, probabil cu gândul să ajute sistemul medical arădean, însă a reușit să ia Aradului tomograful de la Spitalul Județean. Atunci când trece un ministru PSD prin Arad, acesta ia, însă în alte județe dă! Acest se datorează faptului că parlamentarii PSD se gândesc doar la cum să devină slugi pentru București, în loc să slujească arădenii, cum ar fi normal”, a mai declarat Gheorghe Falcă.

  1. D-le primar si ALDE ARAD sunt tot slugile psd -ului.

    Raspunde
  2. corect, dar populatia din toata transivaniasi banatul este disciminata abuziv cutoate ca contibuie majoritar la buget , ar trebui sa faca front comun si sa faca greva fiscal- administrativa sa vada centru forta noastra, poate asa vom fi bagati in seama

    Raspunde
  3. cand avem ministru la economie din arad si nu finalizeaza pasajele si alte obiective se vede clar, ca singurul obiectiv este sa mulga resursele aradului

    Raspunde
  4. aradul este poarta de vest a tarii pentru acest lucru ne trbuie o infrastructura diversa si bine pusa la punct, aeroport, auiostrada , transport feroviar modern.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.