Gheorghe Falcă vrea să pună mâna pe șefia PNL la Congresul partidului din 2017

Gheorghe Falcă vrea să pună mâna pe șefia PNL la Congresul partidului din 2017

Gheorghe Falcă încearcă să se impună ca favorit la președinția Partidului Național Liberal din România, la Congresul pe care formațiunea îl va organiza în 2017. Informația este pe surse și apare într-un articol publicat de Breaking News 24 (bn24.ro) legat de demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu din fruntea Serviciului de Informații Externe.

„În ultima perioadă s-a resimţit puternic intervenţia lui Mihai Răzvan Ungureanu în politica internă a PNL, liberalii spunând că şeful SIE încearcă să îl impună pe Gheorghe Falcă în partid ca favorit pentru funcţia de preşedinte, la Congresul din 2017. În plus, Falcă revendică pentru sine postul de ministru al Internelor în viitorul guvern – dacă acesta va fi format de PNL”, titrează bn24.ro.

Potrivit aceleiași surse, „întrebat despre relaţia sa cu MRU, Gheorghe Falcă a declarat că «nu s-a mai auzit cu acesta de peste un an», dar că «îi va răspunde cu drag la telefon, dacă îl va suna»”.

Gheorghe Falcă va candida pe poziția a cincea, neeligibilă, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pe lista PNL Arad pentru Camera Deputaților. Dacă PNL va ajunge la guvernare, unul sau doi dintre candidații aflați în fața sa pe listă vor renunța la mandatele de deputați, astfel încât în Parlament să ajungă Gheorghe Falcă și să se impună la conducerea PNL central.

La Arad ar urma să aibă loc alegeri parțiale, fotoliul de primar rămas liber după plecarea lui Gheorghe Falcă fiind deja pregătit pentru Călin Bibarț, fost prefect al județului.

  1. pasarea malai viseaza

    Raspunde
  2. Falca ar trebui sa puna mana pe……si sa isi traga un glont in cap. Ar face un mare serviciu aradenilor.
    Retardatu sulii de handicapat mintal. Orasul arata ca dupa razboi datorita ,,competentei ,,sale de gospodar si politician.

    Raspunde
  3. fraierul sa inscris pe lista stiind ca are doar 3-max 4 locuri de deputat
    iar in functie de cum se va forma noul guvern
    o sa ii puna pe cei care au ajuns in parlament
    sa-si dea demisia , ca sa ajunga el sa puna mana
    pe o functie babana
    ca la Arad nu prea mai are de furat , ca a cam dus orasul la faliment .

    Raspunde
  4. vasile blegu si-a dat demisia astazi
    mai trebuie inlaturata madam burghiu
    si faraonul are cale libera
    asta daca nu ii va trage din nou
    presul de sub picioare vesnicul lui rival perdoiu .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.