Gheorghe Falcă: „Unde toți vedem un stâlp, pesediștii văd o taxă, unde toți vedem un xerox, pesediștii văd un doctor în drept”

Gheorghe Falcă: „Unde toți vedem un stâlp, pesediștii văd o taxă, unde toți vedem un xerox, pesediștii văd un doctor în drept”

Preşedintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, a fost prezent astăzi la lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile europarlamentare. În discursul lui acesta a taxat şi guvernarea social-democraţilor.

Unde toți vedem un stâlp, pesediștii văd o taxă, unde toți vedem un xerox, pesediștii văd un doctor în drept. Și doctorul acesta pune mai mare preț pe libertatea statului decât pe libertatea cetățeanului. Dintr-o acciză face două și dintr-un impozit face zece. În timp ce românii au ales Europa, rațiunea de stat a domnului doctor caută spiritul olimpic la Soci. În numele concetățenilor noștri trebuie să-i spunem: banii sunt ai celor care au muncit pentru ei, iar aliații noștri sunt aceia pe care națiunea noastră i-a ales. Aliaţii noştri sunt oamenii libertăţii. Sunt cei care apără civilizaţia creştină occidentală. Sunt cei ce pun preţ pe valorile care au clădit această civilizaţie: libertăţile individuale şi familia tradiţională. Ce înţeleg adversarii noştri din valorile familiei? Înţeleg doar să-şipromoveze soţiile în fruntea listelor de candidaţi la viitoarele alegeri. Şi ce promoveazăaceste doamne, împreună  cu partidele lor? O ştim prea bine: prin votul lor au atacat încontinuu familia tradiţională. Lor nu le mai convine familia bărbatului unit de femeie prin dragoste şi grijă faţă copiii lor. Vor să frângă această familie, pentru ca individul să nu mai caute ajutorul înlăuntrul ei, la părinţi, fraţi, fii şi fiice, ci să caute ajutorul statului. Aceasta este consecinţa egalitarismului adversarilor noştri: crearea dependenţei faţă de stat şi dispariţia libertăţilor. Dar nu aceasta este Europa pe care ne-o dorim. Pentru că Europa este leagănul libertăţii, e locul în care drepturile individului au învins mereu abuzurile statelor. Iată tradiţia în care credem. E o tradiţie a luptei, a oamenilor liberi. Iată modelele noastre. Sută la sută Europa, sută la sută libertate”, a declarat Gheorghe Falcă.

Evenimentul de lansare a candidaților PDL la alegerile europarlamentare a avut loc la Sala Palatului, în Bucrești.

  1. cine draq e Gh Falca?

    Raspunde
  2. bravo newsar , in acest format nu va va mai citi nimeni , iar comentariile acide la adresa lui falca vor inceta , deci cum s-ar spune , este o mare victorie coalitiei localeaflate la conducerea urbei cere a reusit din nou sa puna pumnul in gura presei ,iar voi care constient sau inconstient a-ti facilitat acest lucru , poate v-eti avea sansa ca in viitor sa fiti bagati in seama de falcone si poate la una din celebrele lui chefuri va va invita si pe voi si v-eti putea gusta din carnatul la gratar marca falca .

    Raspunde
  3. unde toti vedem un Logan, Falca vede o banca

    Raspunde
  4. scapat din colon, proaspat clonat 31 martie, 2014, 11:11 pm

    Nu vrei sa ne spui ce ai de gand sa faci cu cele doua televiziuni locale: Info Tv si Tv Arad?

    Raspunde
  5. unde toti vedem un fochist analfabet…e de fapt un presedinte de CJ….ghici cine l-a „fabricat” Falconetti?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.