Gheorghe Furău: Primăria nu trebuie să fie un sponsor oarecare, ci principalul finanțator al spitalului

Gheorghe Furău: Primăria nu trebuie să fie un sponsor oarecare, ci principalul finanțator al spitalului

Dr. Gheorghe Furău, consilier local municipal, a vorbit într-o conferință de presă despre motivele care l-au făcut să se abțină la vot în ceea ce privește rectificarea bugetară și repartizarea excedentului bugetar.

Criticat de colegii din PNL pe tema abținerii la vot, Gheorghe Furău a spus că s-ar fi bucurat ca aceștia să fie la fel de vehemenți și atunci când Adrian Țolea, fostul președinte interimar al CJA, a încercat să mute Maternitatea în secția TBC din Grădiște.

Gheorghe FGheorghe Furauurău a explicat, apoi, la fel cum au făcut-o și alți consilieri social-democrați, că nu a fost vorba despre un vot împotrivă, ci o abținere datorată faptului că nu au avut la dispoziție toate datele. „Ne-am abținut la vot pentru că nu am avut toate materialele”, a spus Gheorghe Furău, completând: „Colegii poate au vorbit în necunoștință de cauză, poate nu s-au informat suficient”.

Acesta a reiterat cu această ocazie și motivul care l-a determinat să candideze la Consiliul Local Municipal: „Dorința de a implica Primăria în problemele de sănătate ale Aradului”. Gheorghe Furău a spus că Primăria Municipiului Arad trebuie să devină „principalul finanțator” al spitalului, nu un „sponsor oarecare”, cu 70.000 de lei. Asta pentru că au fost persoane private care au donat mai mult decât municipalitatea!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.