Gheorghe Sabău (PSD): „La PNL Arad se caută un mincinos. Unul nou cu perspective serioase de a ajunge director”

Gheorghe Sabău (PSD): „La PNL Arad se caută un mincinos. Unul nou cu perspective serioase de a ajunge director”

Consilierul judeţean social-democrat Gheorghe Sabău susține că nu este deloc surprinzător deloc faptul că perechea Falcă-Cionca promovează în demnităţi publice „politruci”, personaje ale căror unice atribute se restrâng în zona obedienţei de partid şi a intereselor liberale de grup.

„Dacă situaţia nu ar fi serioasă, am putea să considerăm chiar amuzantă numirea intempestivă a lui Ionel Bulbuc în fruntea Centrului Cultural Judeţean. Pentru că promovarea în acest post a unui individ cu ZERO experienţă managerială până la 42 ani şi merite publice NULE este chiar o performanţă, chiar şi pentru echipa care a făcut varză inclusiv cultura în judeţul Arad. Nu e o mişcare politică de şah, pentru că cei despre care pomeneam înainte de abia numără porţile în casă la table iar întronarea lui Bulbuc în fruntea unei instituţii ce controlează fonduri culturale generoase destinate şi administraţiilor locale le facilitează accesul direct la butoane. Trebuie să înceapă şi «băiatul» ăsta undeva, şi-au spus cei pe care actorul-consilier îi ridică în slăvi de dimineaţă până seara, în timp ce precum un veritabil «peşte sanitar» îşi asumă cele mai mizerabile mesaje de comunicare anti-PSD din laboratoarele liberale”, afirmă Gheorghe Sabău.

„Este nevoie de o execuţie politică ? Hop, Bulbuc ! Necesită imaginea şifonată a lui Falcă sau Cionca justificări infantile sau omagii croite pe măsură ? Îl scot din nou pe Bulbuc din buzunar. Cam ăsta este profilul generic al arivistului de partid, fie că se numeşte Ionel ori altcumva, sunt şuruburi interschimbabile, ca multe altele pe care Falcă le-a trimis apoi în coşul deloc public cu agregate ruginite. Adică în anonimitatea de unde i-a scos. Să nu vă aşteptaţi la strategii culturale, idei ori abordări nuanţate nici din partea noului director al Centrului. El este pus acolo pentru ca Marinel Cionca şi şeful său local de partid, ori cine mai mişună sau aruncă cu sponsorizări în jurul lor, să felieze corespunzător banii instituţiei cu obişnuitele explicaţii publice de trei lei şi broşurele colorate scumpe, lipsite de conţinut. Important pentru ei este să aibă acces discreţionar la banul public, să-şi promoveze propaganda de partid prin intermediul instituţiilor publice pe care le controlează iar clientela liberală să-şi umple buzunarele ca şi până acum. De acum, Răzvan Cadar, altă «somitate intelectuală» inventată din clăbucii PNL, rămâne orfan pe teritoriul calomniei politice locale, cu mesaje otrăvite despre politicieni social-democraţi pe care i-a văzut la televizor sau instituţii ale Statului Român despre care a auzit în gară. La PNL Arad se caută un mincinos, unul nou, proaspăt şi cu coloana verterbrală cât se poate de încovoiată. După completarea stagiaturii va deveni cu siguranţă director”, declară consilierul judeţean al PSD Gheorghe Sabău.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.