Gimnastele de la „ritmică” au venit cu mărţişoare strălucitoare de la Bistriţa

Gimnastele de la „ritmică” au venit cu mărţişoare strălucitoare de la Bistriţa

12 medalii au cucerit gimnastele antrenate de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova la recenta ediţie a Cupei Mărţişorului de la Bistriţa. Într-o companie selectă, la concurs participând sportive de la cele mai bune cluburi de profil din ţară, gimnastele de la CSM Arad au demonstrat încă o dată nivelul ridicat al calităţii acestei discipline sportive la Arad. Fericitele câştigătoare ale celor 12 medalii au fost Maria Moţ, Sonia Ichim, Carla Fizedean, Aliona Gribovan, Anamaria Berar, Flavia Micula (aur), Catrina Buniov, Anna Gribovan, Alenia Biringer, Vanessa Kling (argint), Elisa Andresz şi Dalia Marin(bronz).  Performanţe bune au înregistrat şi ansamblul „Mica gimnastă”, care a cucerit argintul, precum şi sportivele Sara Pană şi Alexandra Negrea care, numai datorită unor ratări neaşteptate, nu au urcat pe podiumul de premiere.

Ca de obicei, participarea la puternicul concurs de la Bistriţa a fost posibilă datorită aportului financiar al părinţilor, clubul  arădean având la dispoziţie fonduri limitate pentru performanţă!

Următoarele competiţii la care vor participa gimnastele arădene vor  fi Cupa CSM Arad, cu participare internaţională, ce se va dessfăşura în perioada 26-27 aprilie, precum şi un puternic concurs la Belgrad, care va avea loc o săptămână mai târziu.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.