Glad Varga, DUPĂ GRATII! Ce spune DEPUTATUL arădean

Glad Varga, DUPĂ GRATII! Ce spune DEPUTATUL arădean

Deputatul Glad Varga, proaspăt ales pe listele PNL Arad la alegerile din decembrie 2016, a ajuns după gratii (vezi imaginea de mai jos!).

Nu pe 6 Vânători, desigur, ci la sediul partidului, unde şi-a deschis un cabinet parlamentar.

„Am plăcerea să vă anunț că începând de astăzi Cabinetul Parlamentar, deschis în sediul PNL Arad, Bulevardul Revoluției Nr. 73 este deschis pentru audiențe. Acestea vor fi programate în baza solicitărilor scrise sau online pentru zilele de joi, vineri sau sâmbătă în intervalul orar 11.00 – 13.00.
În afară de lucrurile pe care cetăţenii vor veni să le spună aici, sau de faptul că vor veni să-şi caute într-un fel sau altul rezolvarea unor probleme, îmi doresc ca acest cabinet să fie un laborator care să inițieze legi cât mai bune pentru România.
Vă asigur că voi lupta pentru adevăr, dreptate, transparență în actul decizional și binele comun. O voi face cu toate mijloacele legale la îndemâna unui parlamentar, dar, în primul prin dialog”, a precizat deputatul Glad Varga într-o postare sponsorizată, pe Facebook.

cabinet glad varga

  1. cu asa titluri o sa ajunga si site-ul asta in categoria „senzational! Esti sigur? Verifica si alte surse!”

    Raspunde
  2. o gluma buna. dar vorba aia mai in gluma, mai in serios….. ca dl deputat ca orice pedelist care se respecta a dat si el cu subsemnatul pe la organele statului…. 😉

    Raspunde
  3. Chiar credeam ca pe 6 Vanatori dat fiind ca este in clica cu ala de la brad.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.