Glad Varga, replică la criticile aduse de consilierul local Anca Stoenescu: „Probabil că dorește să intre în grațiile senatorului de Dolj”

Glad Varga, replică la criticile aduse de consilierul local Anca Stoenescu: „Probabil că dorește să intre în grațiile senatorului de Dolj”

Glad Varga a reacționat după ce consilierul municipal PSD, Anca Stoenescu, i-a adus critici, susține el, deplasate. Anca Stoenescu a făcut referire la un comunicat de presă al lui Glad Varga în care critică opinia senatorului Mihai Fifor (PSD).

„Eu am avut o reacție la opinia emisă de senatorul Mihai Fifor, în ceea ce privește responsabilitatea pentru numărul ridicat de elevi care nu au trecut Bacalaureatul. Am făcut acele aprecieri întrucât am fost și sunt implicat în proiecte educaționale, nici într-un caz pentru vreo miză politică. Nu înțeleg cine este Anca Stoenescu și ce treabă are cu replicile noastre. Probabil că dorește să intre în grațiile senatorului de Dolj, întrucât altă explicație nu există”, susține Glad Varga.

Acesta mai spune că Anca Stoenescu a deținut funcția de inspector școlar general adjunct până nu demult (când a căzut examenul) și tocmai din acest motiv, chiar ea ar fi trebuit să aibă o vină în ceea ce privește rezultatele de la Bacalaureat.

„Anca Stoenescu a fost până nu demult în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Arad, chiar în cadrul conducerii. A căzut examenul și probabil tot Guvernul Cioloș este de vină pentru acea nereușită. Dacă susține că Guvernul Cioloș are vreo vină pentru procentul celor respinși la Bacalaureat, atunci – în egală măsură – ar trebui să aibă și Anca Stoenescu partea ei de nerealizări pe același segment. Din păcate avem de-a face cu o propagandă ieftină venită din partea PSD Arad, care nu reușește să convingă pe nimeni”, a mai adăugat Glad Varga.

  1. Baaa increzutule TU te poti gindi ca te-ai putea ridica la nivelul d-nei Stoienescu.De cind te stiu de la PDL numai figurile erau de capul tau.

    Raspunde
  2. Ai aparut Varga mai bine rezova-ti problemele tale.Noi NU te bagam in seama.

    Raspunde
  3. Iar tu, măi briz-briz pe cine ai convins până acum? Și apoi doamna și-a făcut rost de un argument solid de a te da în judecată pentru o calomnie evidentă. Dacă mintea sau ce vei fi având pe acolo, îți spune că singurul motiv pentru care doamna a luat poziția este unul de felul acesta atunci băiete îți trebuie foarte multă pentru a avea puțină. Minte, desigur.

    Raspunde
  4. acest pupincurist ieftin al Faraonul stie si el sa de-a dreptul la reprica?Halal reprezentant are PNL la ARAD.

    Raspunde
  5. Glad Varga cine te crezi tu??? Pntru noi nu ai nici o valoare ne apuca greata.

    Raspunde
  6. Unde e Bunulsimt? 17 iulie, 2016, 4:42 pm

    Glad… Menumorut… aveam un retardat in complex la Tm in ’88… semeni leit… nu ai imbatranit deloc dobi

    Raspunde
  7. Mai gladica mai care mai e interesul tau acum?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.