UPDATE/ Grav ACCIDENT rutier cu un MORT și cinci RĂNIȚI, pe AUTOSTRADA Arad – Nădlac (FOTO și VIDEO)

UPDATE/ Grav ACCIDENT rutier cu un MORT și cinci RĂNIȚI, pe AUTOSTRADA Arad – Nădlac (FOTO și VIDEO)

Un accident rutier grav a avut loc în jurul orei 14,30 pe autostrada A1, la ieșirea spre Nădlac.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane. La fața locului intervine, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, o autospecială de stingere cu apă și spumă și 4 subofițeri, o autospecială pentru descarcerare cu 3 subofițeri, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean, elicopterul SMURD şi un echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Potrivit primelor informații de la fața locului, oferite de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, accidentul s-a produs între un autoturism Ford Transit în care se aflau doi pasageri și o Toyota cu trei pasageri. Șoferul din Toyota este posibil să fie decedat, pasagerul din dreapta a ieșit din mașină și este conştient, iar pasagerul din spate, un băiat de 17 ani, este de asemenea conștient dar nu poate ieși din autoturism.

UPDATE/ Accidentul s-a produs pe Centura Nădlacului, în acesta fiind implicate șase persoane

Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, accidentul a avut loc pe centura orașului Nădlac, iar momentan traficul este întrerupt pe ambele sensuri. Una dintre victime, băiatul de 17 ani, este în stare gravă. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la un spital din Timișoara.

În urma accidentului au rezultat șase victime, dintre care una a decedat (șoferul autoturismului Toyota). Patru victime au fost transportate cu trei ambulanțe la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitatlului Clinic Județean de Urgență Arad.

La fața locului au intervenit echipaje de descarcerare pentru extragerea victimei decedate din autoturism și, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădlac, s-a reușit extragerea baiatului de 17 ani care era în stare gravă și care ulterior a fost preluat de elicopterul SMURD.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.