Grupare PERICULOASĂ din vestul ţării, ANIHILATĂ de oamenii legii

Grupare PERICULOASĂ din vestul ţării, ANIHILATĂ de oamenii legii

O grupare de infractori care acţiona în mai multe judeţe din vestul ţării a fost anihilată de poliţişti.

Astfel, șase tineri din județul Hunedoara și au fost identificați și reținuți de polițiști de la Secția nr. 1 Aurel Vlaicu, împreună cu polițiști din cadrul IPJ Hunedoara, IPJ Caraș Severin, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind ulterior arestați preventiv sub acuzaţiile de tâlhărie și furt.

Din cercetările efectuate, a reieșit că în perioada 29 iulie – 9 august, cei 6, cinci tineri și o tânără, toți din județul Hunedoara, ar fi comis pe raza județelor Arad, Hunedoara și Caraș Severin, două infracțiuni de tâlhărie calificată și trei infracțiuni de furt calificat, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 26.000 de lei.

„La data de 10 august, peste 40 de polițiști arădeni și hunedoreni, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au desfășurat, pe raza localității Vulcan, șase percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor menționate. În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor bunuri provenite din comiterea activității infracționale, un autoturism, telefoane mobile și sume de bani“, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Acţiunea poliţiştilor a beneficiat de suportul tehnic al Serviciului de Operațiuni Speciale Arad, Biroului de Operațiuni Speciale Timișoara și Biroului de Operațiuni Speciale Alba Iulia.

  1. Droguri prostitutie nu vorbeste nimeni?! Avem talhari care conduc tara…. !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.