Haideţi să fim noi liderii propriilor conştiinţe!

Haideţi să fim noi liderii propriilor conştiinţe!

Sunt încă vii şi reale cuvintele celebrului ziarist american Ed Murrow rostite în faţa unor congresmeni: „Nimeni nu poate teroriza o întreagă naţiune, decât dacă noi toţi îi suntem complici”. Deşi această maximă a fost rostită cu mai bine de jumătate de secol în urmă, are aplicabilitate şi astăzi, în România zilelor noastre.

După cum bine ştim, principalul vinovat pentru terorizarea României din ultimii zece ani este acela ce încă îşi mai spune preşedintele României – Traian Băsescu… Cu toate acestea, nu toţi politicienii i-au fost complici în această nefericită perioadă a României… s-a remarcat un LIDER care i-a ţinut piept şi i-a stat în cale, încercând să îi oprească pornirile dictatoriale şi asupritoare.

Dragii mei arădeni, ţara aceasta minunată are şi oameni pe măsura măreţiei ei! Să ne aducem aminte de zorii democraţiei noastre din anii ’90. Să ne aducem aminte că aici la Arad l-am votat ca deputat pe Călin Popescu Tăriceanu. A fost un început de drum pentru un om care s-a dăruit ţării… Deputat, Ministru, Senator, Prim-ministru şi Preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a atins momentul maturităţii politice depline. România are nevoie de un preşedinte matur politic, cu o vastă experienţă în spate, care să îl recomande. De prea mult timp confruntările şi provocările lumii contemporane supun România la mari încercări, însă noi vom continua să rămânem în picioare, în istoria lumii, în BUNĂSTARE şi RESPECT, doar dacă în fruntea ţării, vom alege un adevărat LIDER.

Studiind cu atentie biografiile primilor trei candidaţi, se poate constata cu uşurinţă că nici una nu are plenitudinea, forţa şi puterea celei a lui Călin Popescu Tăriceanu. Nimănui, absolut nimănui nu îi este ruşine de perioada 2004-2008, ba dimpotrivă, pentru că în fruntea României era un adevărat premier, un adevărat LIDER.

Pe 2 noiembrie 2014 suntem chemaţi să alegem liderul României iar singurul LIDER veridic poartă numele de Călin Popescu Tăriceanu! Haideţi să fim noi liderii propriilor conştiinţe!

PLR Arad

  1. Foarte prost text, cine naiba a putut scrie asa ceva?
    Si Ceausescu a facut multe, asta nu inseamna ca l.as vota vreodata.

    Raspunde
  2. Textul e scris de Ciupe Lant Gros. Talentul său literar este depășit doar de rafinatul său gust vestimentar.

    Raspunde
  3. Colosal pana unde merge ipocrizia/linsul de cu..ri/trambitatul impostorilor taricenoizi resapati! Voi vorbili de „liderii propriilor constiinte”? Stiti,asa,spre zero,despre ce vorbiti? Tariceanu-manivela a fost liderul excrocilor-vezi cazul excrocului decedat patriciu-,liderul dezastrului in care a lasat tara in 2008,un european cu papion incaltat in cizme de cauciuc,plin de balega,putind a hoit! Sunteti,cu adevarat,jeguri cancerige pt.tara! Tot D-L Presedinte Traian Basescu va sta in gat,mai stiti altceva?A,stiti si de cei 7,4 milioane de morti si vii…stiti,i-ati „ajutat”sa voteze,chiar morti fiind,in strainatate sau neprezenti la vot,uscaciuni putregaiuri! De reducerea numarului de trantori/ excroci parlamentari la 300,vot exprimat de 9,8 milioane de romani vii- motociclistul vostru fara creier,taricenescu,prin lege,a dus 588 impostori in parlament,mai multi decat congresul SUA,stiti ceva? Ca de amintit,uituci cu diploma de fripturisti,nici o vorba!!!Despre economie/finante/stat de drept etc.stiti ceva? PS. Am vazut,cate un ciumat texticoicenesc,la tv.,te cutremuri,te apuca scarba cand deschid gura,analfabeti cu diploma,nulitati desavarsite fara un dram de onoare!!!

    Raspunde
  4. Daca ciupa a facut textul atunci inteleg…. Atata prostie pe milimetru patrat doar in creierul ala poti gasi…

    Raspunde
  5. @Observator si Coius 27 octombrie, 2014, 11:21 am

    Ce aveti mai limbricilor balosi, care santeti, putori retardate, voi nu stiti ca in Romania exista libertatea cuvantului ??? doar la voi in imparatia Acl-isto portocalie nu gasesti asa ceva , santeti aproape toti niste nevertebrate politice spalate pe creier.

    Raspunde
  6. Eu votez Calin Popescu Tariceanu , un lider adevarat si un LIBERAL autentic.

    Raspunde
  7. Noi, limbricii balosi, care santen, putori retardate, nevertebrate politice votam Tariceanu Inima Zburdalnica!! Votam pozitia 69 de pe buletinul de vot!!
    Ura si la gara!!!!!

    Raspunde
  8. @Mioara,Bravo!
    Alataieri v-am spus sa fiti liberali adevarati. Maine deveniti din nou apolitici. Deseara roadeti si voi un os.Maine mai vedem pentru ca plateste Ciupe Lant Gros.

    Raspunde
  9. Felicitari pentru articol, bine punctat si real, cat despre cei care fac comentarii rautacioase, atat pot……vorba aia ,,,,potaile latra iar caravana trece.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.