Haideți să SPRIJINIM echipa PEDITEL să ne poată AJUTA în continuare

Haideți să SPRIJINIM echipa PEDITEL să ne poată AJUTA în continuare

De peste patru ani, necondiționat, cu empatie, calm, răbdare și profesionalism, medicii Peditel 1791 au ajutat creșterea calității vieții familiei, au facilitat pentru orice român aflat în țară, accesul non stop și gratuit la un medic competent.

„Mi-ar fi plăcut să începem anul cu vești pozitive: Că la final de decembrie 2017 am fost «una dintre cele mai inovatoare companii din România» pentru «inovație în asistența medicală pediatrică»; sau că prietenii care ne-au realizat pro-bono aplicația mobilă Peditel se străduiesc să o implemnteze, fără să perturbe activitatea zilnică a preluării apelurilor; sau că începem 2018 cu un alt premiu BID QUALITY AWARD – la categoria Gold Quality pentru inovație, excelență, calitate și leadership ce va fi decernat în martie la Frankfurt…

De peste 4 ani, am adus veștile pozitive, nu ne-am plâns niciodată, deși uneori, chiar nu mai puteam. Și mai puteam un pic. De peste patru ani, necondiționat, cu empatie, calm, răbdare și profesionalism, medicii Peditel 1791 au ajutat creșterea calității vieții familiei, au accesibilizat pentru orice român aflat în țară, accesul non stop și gratuit la un medic competent. Și n-am așteptat nici măcar un «Mulțumesc». Pentru ne-am asumat să facem bine, pentru copiii noștri. Uneori ne intrebam «câți copii putem ajuta într-o zi cu un medic de garda?”, 150-200? Răspunsul a venit în 29 decembrie 2017- 229 de copii și s-a vorbit 22 ore!

În loc să ne văităm, să ne plângem, ne-am bucurat, că am ajutat, că ne-am depășit limitele, că am trăit emoții pe care le poți înțelege doar dacă stai pe linia telefonică și încerci să liniștești o mamă care plânge: de frică, de frustrare, de neputință.

Dar 2017 ne-a adus cea mai dură lovitură: modificarea Codului Fiscal – 80% dintre companii nu ne mai pot sponsoriza în 2018, iar formularul 230 – cunoscut ca 2% și așa dificil de colectat, acum trebuie depus personal la ANAF  de către angajat. Iar dacă se modifică aberant și OG 26 în baza căreia funcționeaza toate ONG-urile…..vom pune lacăt. Am ajutat în patru ani aproape 100.000 de copii gratuit. Dar mâine, posibil noi să nu-i mai putem ajuta. Iar părinții să se întoarcă cu copiii în UPU”, declară Cristina Grigore director executiv Fundația Părinți din România.

Peditel 1791 este un serviciu comunitar de sfat medical gratuit prin telefon pe care comunitatea l-a finanțat. Acum echipa Peditel are nevoie de fiecare dintre voi, să poată continua să ajute.

Peditel 1791 este înscris pe Bursa Binelui – momentan poziția 5, primele 3 proiecte vor primi dublarea sumei. Aici link-ul

DONAȚI PENTRU PEDITEL!

FUNDAȚIA PĂRINȚI DIN ROMÂNIA

CUI: 26227075

IBAN:  RO07INGB0000999902391059

ING BANK

Formularul 230

formular230_2017

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.