Haine „DE FIRMĂ” și încălțăminte, CONFISCATE de jandarmii arădeni

Haine „DE FIRMĂ” și încălțăminte, CONFISCATE de jandarmii arădeni

În piața ,,Obor” din municipiu, au fost sancționați,duminică, mai mulți comercianți ce ofereau spre vânzare diferite produse fără să îndeplinească condițiile necesare cerute de lege, informează Jandarmeria Arad într-un comunicat de presă.

„De asemenea au fost depistate două persoane de sex masculin, care ofereau spre vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte  contrafăcute, inscripționate cu sigla unor mărci cunoscute, lipsind elementul de siguranță prevăzut articolelor originale”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Având în vedere că «Punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare» constituie infracțiune, conform prevederilor Legii. nr. 84/1998 republicată, privind mărcile și indicațiile geografice, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală. Produsele contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării”, a precizat plt. maj. Daniel Monoranu, ofișer de Informare, relații publice și cu publicul al Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.