Halo, dom’ primar, cât îl mai (sus)ţii?! Văcean a mai pierdut un proces pentru ABUZURILE săvârşite împotriva angajaţilor

Halo, dom’ primar, cât îl mai (sus)ţii?! Văcean a mai pierdut un proces pentru ABUZURILE săvârşite împotriva angajaţilor

Sindicatul Artiştilor Interpreţi din Filarmonica de Stat Arad atrage atenţia asupra faptului că deşi managerul instituţiei Alin Văcean pierde procesele cu angajaţii pe bandă rulantă este menţinut în funcţie iar municipalitatea plăteşte costurile abuzurilor săvârşite de acesta.

„Săptămâna trecută am dat un comunicat de presă prin care atrăgeam atenţia asupra abuzurilor din Filarmonica aradeană şi semnalam faptul că în urma abuzurilor, instituţia a mai pierdut un proces cu angajaţii. Conform obiceiului, managerul a pierdut un nou proces, datorat aceloraşi abuzuri. Constatăm că singura constantă în activitatea managerială este abuzul împotriva angajaţilor. Primăria, care are obligaţia de a verifica şi sancţiona aceste devieri, are o singură atitudine. Plăteşte prompt pagubele şi insistă să susţină tacit actuala conducere”, se arată în comunicatul de presă al SAIF Arad.

Sindicaliştii spun că deşi în sedinţele Consiliului Local Municipal s-au făcut mai multe declaraţii publice referitoare la încetarea contractului de management al lui Alin Văcean, abuzurile acestuia continuă, afectând viaţa angajaţilor şi, în consecinţă, viaţa culturală a oraşului în contextul candidaturii la titlul de Capitală Culturală Europeană.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.