A NĂSCUT la trei luni DUPĂ CE A MURIT! S-a întâmplat în ţara vecină, la Debrecen (FOTO/VIDEO)

A NĂSCUT la trei luni DUPĂ CE A MURIT! S-a întâmplat în ţara vecină, la Debrecen (FOTO/VIDEO)
Experiența „trăită” de o tânără de 31 de ani după ce a murit a uimit întreaga lume medicală.
Femeia era acasă și deodată a început să se simtă rău. A suferit un accident vascular cerebral major, în urma căruia a intrat în moarte cerebrală. Era în a 15-a săptămână de sarcină, așa încât medicii din Debrecen (Ungaria) au fost puși în fața unei decizii greu de luat. 
Într-un final, cadrele medicale au decis să o ţină în viaţă timp de trei luni pentru ca organismul ei să ducă naşterea până la capăt.
După ce au pierdut lupta pentru viața femeii, medicii au început o nouă luptă: pentru salvarea vieții bebelușului. 
Un adevărat miracol s-a petrecut la trei luni de la moartea sa. În urma unei operații de cezariană, femeia „a dat naștere” unui copil perfect sănătos, iar organele sale au salvat și alte vieți.
Familia sa a refuzat să facă declarații, însă, medicii au spus că ultima dorință a lor a fost aceea de a dona inima, ficatul, rinichii și pancreasul mamei.
Trupul tinerei a fost ținut sub ventilație mecanică pentru încă două zile pentru ca restul organelor sale să poată fi folosite pentru transplant.
Echipa medicală a lucrat non-stop pentru a menține echilibrul hormonal în organismul femeii pentru a asigura, astfel, o nutriție adecvată pentru hrănirea fătului.
Reprezentanţii spitalului Universităţii din Debrecen au spus că acum copilul este bine. „Copilul trăieşte fericit acum alături de familia sa”, au precizat aceştia.

picture baby babydaily-443210 child

 Sursa: express.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.