HOBBY-uri NEBĂNUITE: Ce fac CEI MAI IMPORTANȚI MANAGERI ai lumii atunci când nu muncesc! Vei rămâne SURPRINS!

HOBBY-uri NEBĂNUITE: Ce fac CEI MAI IMPORTANȚI MANAGERI ai lumii atunci când nu muncesc! Vei rămâne SURPRINS!

S-a întâmplat adesea să întâlnim oameni simpli care se plâng întruna că nu au ce face și se plictisesc, oameni pentru care timpul trece greu, iar viața lor este lipsită complet de culoare.

Când vine vorba de cei mai cunoscuți manageri ai lumii, lucrurile stau exact invers. Cu toate că aceștia muncesc mai mult de 50 de ore pe săptămână (conform unui studiu realizat recent de Harvard Business School) și când nu muncesc, ei practică diverse activități.

De la cântatul în public, la magie, de la colecții de obiecte unicat la finanțarea unor proiecte neobișnute, acestea sunt doar câteva dintre cele mai interesante hobby-uri pe care le au managerii de azi.

Magnatului american Warren Buffet îi place să cânte la un instrument numit ukulele. Pasiunea sa pentru acest instrument a mers până într-acolo încât a susținut chiar un duet cu Jon Bon Jovi, iar recent, a înregistrat un cântec special pentru Coca-Cola.

ukulele

Jack Ma, fostul CEO, în prezent președintele companiei Alibaba, are interese similare. Este cunoscut pentru plăcerea sa de a cânta la evenimentele organizate de companie, mai colecționează greieri, practică Tai Chi și citește romane kung fu.

Viața miliardarului Richard Branson pare un lung șir de hobby-uri. Fondatorul Virgin Group a traversat Oceanul Atlantic într-un balon alimentat cu aer cald și și-a propus să privatizeze spațiul.

Hobby-ul lui Mike Workman, fostul CEO al Pillar Networks, care a fost cumparată de Oracle în 2011, este de-a dreptul exploziv.

Pasionat de pirotehnie, el însuși aprinde  – la unele evenimente – propriile artificii.

oillar_ceo_workman_officeartificii

Aaron Levie, CEO-ul Box, care ofera servicii de partajare și de stocare in cloud pentru companii, a fost pasionat de trucuri de magie încă din copilărie și a lucrat mai mulți ani în acest domeniu. Încă mai obișnuiește să facă trucuri la birou, spun apropiații.

themagician

Sandy Lerner, cofondatoare a Cisco Systems, adoră turnirele (turnir – n.r. competiție din evul mediu occidental, în cadrul unei serbări, în cursul căreia cavalerii se întreceau în lupte cu armele). Are lănci, costume de epocă și o fermă în Virginia unde crește cai din rasa Shire pentru astfel de competiții.

sandy

Cofondatorul Apple, Steve Wozniak adoră să joace polo pe vehicule Segway.

31242374,34092781,dmFlashTeaserRes,nab150716_Steve_Wozniak_04k

Dupa ce a renunțat la funcția de CEO al Twitter, Dick Costolo are mai mult timp liber pentru a se ocupa de apicultură. Petrece mult timp mai ales privind albinele. Postează frecvent pe Twitter noutăți despre activitatea sa, iar în trecut obișnuia să împartă mierea cu colegii de la birou.

Dick Costolo

Cât despre miliardarul Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com, acesta finanțează, în prezent, construirea unui ceas uriaș, care va măsura timpul pentru următorii 10.000 de ani.

Foto: popfi.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.